Hamzakerem Kızlar ilk gebelik 25+3 birkaç gündür karın ağrısı çekiyorum afedersiniz kabızlık gibi bir ağrı sebebi ne olabilir pazartesi doktora gideceğim ama meraktan duramıyorum
MonicaGeller Ben de 18+4 üm. Ben de bugün baya çektim. Ne olduğunu da anlayamıyorm. Aynen kabızlık gibi tuhaf bir ağrı
Hamzakerem MonicaGeller umarım geçer en yakın zamanda ağrılar değil de acaba bir şey mi var korkusu yiyip bitiriyor insanı
Hamzakerem Nisanur4542 normal dedi doktorum artmadığı sürece geçti zaten benim de şimdi de başım çatlıyor hayırlısıyla bir doğursaydık
MonicaGeller Hamzakerem aynen dayanılmicak bişe değil sonuçta ama ahh o korku. Çok şükür geçti. Ağrı varken de bebek çok hareket ediyordu. İçim rahatlıyordu 🙂
Nisanur4542 Hamzakerem benimde çocuğum tersmiş ultrason kağıdında makat geliş yazıyordu belkide ağrılarım ondan vardı ayağı yüksekte tutum bi kaç sefer biraz hafifledi
surprizbebe Ben de hafta sonu aynı ağrıyı çektim kabızlığa yordum gaz sıkıştı heralde dedim sancı için. Bugün kontrolüm vardı küçük bi kanama alanı çıktı. 12+2 yim
Hamzakerem Nisanur4542 benim de makat geliş detaylıda en son öyleydi yani ağrım artık yok ama inşallah bir problem yoktur kontrolüm 2 hafta sonra çünkü ağrım geçince gitmedim hastaneye
Nisanur4542 Hamzakerem eğer bebeğiniz hareket ediyorsa hisediyorsanız sıkıntı yoktur terettüt etme Allah’ın izniyle sağ Salim sağlıklı kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😇