-2024 Arifehass 1 haftadır ayıptır söylemesi ishalim 39+3 um sancı yok bişey yok 3.doğumum olacak birde kanalada girmiş ama hala gelen giden yok yürüyüş hurma sıcak duş ananas hariç herşeyi yaptım zamanı gelmedikce cidden naparsan yap faydası yok
Esrasnyz23 Bende herkese 2 hafta sonra gelecek diyorum 37+4 deyim sürekli konuşuyorum çabuk gel oğlum şu tarih gel diyorum artık😀 inşallah çok bekletmez gelir birşeyi çok söylersen olur ya bende o mantıkla herkese aynı tarihi veriyorum😀
Havva2626 Yeliiizzzz Ahududu yaprağını mı demliyorsunuz yoksa marketlerdeki poşet ahudu çaylarından tüketiyorsunuz hangisi yararlı
Havva2626 Ezgi2 Ahududu yaprağından mı çay yapıyorsunuz yoksa marketlerde satılan lipton vs ahududu çayını mı içiyorsunuz.
Yeliiizzzz Havva2626 ben yaprak şeklinde alıp demliyorum hazırlarıma pek güvenmiyorum katkı falan oluyor sonuçta
meraldurmaz Havva2626 aktarkardan poşet olmayan direk yaprak şeklinde satanlardan al canım poşet çayların yararından çok zararı var
SaHil_Hayat Ceylano 39+0 da gittiğimde doktor bu daha gelmez bunu bıraksak 2 hafta daha durur dedi alttan muayene etti çok canım yandı 2 güne elimizde dedi harbiden de cuma günü kucağıma aldım 😂
aysgnr Ceylano Anne karnında kaldığı bir gün normal hayatta geçirdiği üç günde aldığı besinden daha çok besin alıyormuş. Bunu bana ablam söylemişti. O yüzden kırkıncı ya da kırk birinci haftaya kadar durursa ne güzel demişti.. öyle de düşünebilirsin
Mervelibol 39+4 kanala indi , açılma yok , suni sancıdan korkuyorum evde her yöntemi deniyorum ama yok olmayınca olmuyor 😞 9 aydır pilates yapıyorum ama hala gelmiyor
sevaldqn1 Ceylano her haltı denedim doguramamıştım meryem anasından tut merdiven in cik ilişki hurma yeme squat yapma gelesi yoksa gelmiyor arkdaşlar 40 +3de dogurdum oda zorla dogurdum
Yeliiizzzz Havva2626 doktor önerdi olsaydı iç demezdi ama yine de içiniz rahat etmesi için kendi doktorunuza da danışabilirsiniz