BusZeyRas Enen nasip canım♥️ benim iştah varya çok fena dürüm adana falan böyle kolaya da doymuyorum😂😂😂
Enen BusZeyRas testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki canim ben hem erken yapmak istiyorum hem korkuyorum olumsuz olursa diye
lilyum_ BusZeyRas dur bi kac tane alirim birini aksam birini de sabah yaparim. Bugün yapamadim ya zaten deli gibi düşündüm onu😅
BusZeyRas lilyum_ tamam canım inşallah, beni de heveslendirdiniz😂 ne yapsam ben de cumartesi adet olmazsam yaparım😂 1 gün önce
lilyum_ BusZeyRas benim hic umudum kalmadi kendi adıma yarın negatif görcem o kadar eminim ki buna. Ama tam bir test bağımlısı oldugum icin negatif oldugunu bilsem de test yapamdan duramıyorum
BusZeyRas lilyum_ çünkü adetimde de hep böyle olurum sadece iştahım bu kadar açılmaz kuzum, benim hormonların yüksekliği ve eşimin varikosel başlangıcı benim ümidimi kırıyor. İnşallah en hayırlı zamanda olur hepimizin♥️
BusZeyRas lilyum_ vay anasınııı ne olmuş bu testlere😁 rrsmen bunlara ayrı bütçe lazım bir tane post okumuştum günde üç tane yapıyorum diye
Dilaradefe28 BusZeyRas ben de yeni ogrendim 1 haftam varken kaset testle freely yaniltmiyor mükemmel bir test rabbim sizede nasip etsin 💕
lilyum_ BusZeyRas diğer eczaneye bakacağım bu sefer .bakalım orada daha mı uygun fiyatı. Çünkü eminim geçen ay 50₺'ye aldığımıza
lilyum_ BusZeyRas günde 3 tane mi Yok artık. Çok saçma zaten sabahtan akşama kadar artmıyor ki. Hatta günlük yapmaya bile gerek yok iki günde bir tekrarlamak lazım. Ama dayanamıyoruz işte 😅