Bulut74 Dilan123 ilk gebeliğim de bende hep özeli tercih ettim. Doğum zamanı gelince sezeryan korkuma devlete gittim. Buraya yeni taşınmıştım geçen sene 7. Ayda apartmanda ki arkadaşlar Kerim’i önerdi. Bi de yaz ayı Körfez’in fiyatlar baya artıyor. Sıkıntım olmadığı için de devam ettim. Gebe okulu falan var baya iyi hastane personeli 😌🤗
Bulut74 Dilan123 normal yaptım 😬 zorla normal dogurdum. Şartlamıştım kendimi o yüzden devlet hastanesi geze geze bi hal oldum 😬
Simadumann Simirna memnunum ilk muayenemde yaklaşık otuz tane soru sordum kulağa saçma gelebileceklerde vardı hepsine usanmadan tek tek cevap verdi Güler yüzlü hoş bi kadın. İkili taramayı yaptırmıcam dediğimde suratı biraz düştü sadece ama yinede sakin sıcak bi kadın
Simirna Bulut74 Ben de devlette kerim beye devam ediyorum aynı zamanda. Devlette mi doğum yapmayı düşünüyorsun canım
Bulut74 Simirna evet canım Devlette yapıcam. Hastane dışardan göründüğü gibi değil. Zaten normal Doğum olduğu için özele o kadar para veremem 😉 gebe okula geliyor Muş’un?
Simirna Bulut74 duydum canım biliyorum. Edremit devletin fiziki koşulları pek iyi değil diyordu doğum yapanlar insan sordum.
Bulut74 Simirna Nasıl iyi değilmiş. Ben de baya kişiye sordum ama çok kötü yorum almadım . Gebe okuluna gidiyorum haftaya doğumhaneyi odaları falan gezdirecekler bakalım nasıl burda 🤷♀️
Bulut74 Simirna slm canım odaları dogumhaneyi falan gezdim. Odalar 2 kişilik, sancı odası da öyle yani nst odası. Dogumhane 2 tane çatAl, 2 sedye var. Genel olarak ilgililer, beni En çok memnun eden buydu açıkçası🤗😌
Neslihan91 Dilan123 sanırım ben de öyle yapıcam dün bana da kız dedi doktor ama detaylı ultrasyona kadar beklemeyi düşünüyorum ☺️☺️