Dilan123 Srfn11 benimde yok canım eşimden yararlanıyorum söyledik olmuyo demediler 😂 çokda ilgilenmiyolar açıkcası geçiştirir gibi cevaplar verdi kadın benimde ağrım vardı nst bağlanmak için gitmiştim çok üsteleyemedim. Yakınım ama hafta içi bigün gidip detaylı konuşucam odalarına falan bakıcam yazarım burdan sizede
Srfn11 Dilan123 yaz kuzum vala bmm babam gerci orda ameliyat oldu bir sekil tanidik sokarsaniz araya fiyat dusuyorlar haberin olsun yinede
Dilan123 Srfn11 soktuk canımda birşey yapmadılar doktor burdan olsa yapardık ama değil birşey yapamayız dediler direkmen🤷🏻♀️ Kendi doktorumda 2bin istiyor seninki kaç istiyo?
Srfn11 Dilan123 vala acikcasi ben biraz esimin tarafina kizginim 10 bin olda hastahane gobek atarim cnku dugun borclarini cok afedersin kicima soktular ode ode bitiremedim smdi dugundeki gni her halta tamam diyip atlamiorm bizde erkek oder ddm dogum masraflairni bnm anamm babam bsy yapamaz ddim. Mecbur tabikide biz yapicaz ddiler laf agizdan bikere cikti bende smdi takabildigim kdr takicam hepsine ✋🏼
Dilan123 Srfn11 en iyisini yapıyosun o zaman canım. Bizim doğum masrafı falan hep kendimiz halledicez 😒
Srfn11 Dilan123 Aslinda anne babanin yapmasi gerekior benim fikrim bu esin cok mukemmel multi milyoner olmadigi surece. Bu ailelere dusen bsydir. Ama bizimkiler dugune yardim etmediler dogum fiyatlarini duyunca inmeler indi onlara ama artik soz agizdan bikere cikti 😂
aselsu10 Srfn11 ahahaha kendimi gördüm resmen düğünü herşeyi bizde kendimiz yaptık istemeden tut,ev,eşya,takı herşeyi kendimiz yaptık 😄 seni çok iyi anlıyorum
Dilan123 Srfn11 ay yok canım nerdee 🤦🏻♀️😂 bizede ne düğünde ne başka bişey de hiç bişey yapmadılar ev eşyalrına varana kadar tüm takılarımı vs bozdurup aldık 🤷🏻♀️ Eşimin ailesinin durumlarıda var yok değil ama pintilik işte 😒 onlarda böyle kabullendim artık hiç bişey demiyorum😂
Srfn11 Dilan123 Bizimkilerde var yemez bide bmm babami varlilli goruolar bi guzel kiyiya cekilmislerdi resmen yuzlerine ddim babam dugun borclarima kdr odedi siz artik bi zahmet kendinize duseni yapin yani die smdi geri viteste yapamiolar o paralari odedilermi uykulari kacicak 🤣
Srfn11 Dilan123 Arada bsyi eksikmi diye sorucaklardir laf olsun die direk sokustur sende var bu eksigi die ✋🏼😂