sedanur4004 35+0 olduk kızlar 3 haftam kaldı sezeryan olacagm sizde durumlar neler sezeryan olacaklar gün verdimi doktorlarınız bizle aynı gün olanlar varmı 27 mayıs sezeryan günümüz
Ceyda13 sedanur4004 37+6 son 15 gün bende sezeryan istiyorum ama herkes normal daha. İyi diyor bide çatı muayenesindende çok korkuyorum bakalım nasıl olack
OguzMoms sedanur4004 34+6 olduk bizde cnm tahmini sezeryan tarihim 27-28 Mayıs bizimde salı günü randevumuz var Nst ye girerim diye düşünüyorum bakalım doktorumuz ne zamana gün vericek merakla bekliyorum bende 🤭
sedanur4004 Ceyda13 benım ikinci gebelgm ilki zorunlu sezeryan oldu buda ondan sezeryan bende cok norma istemstm ama olmadı malesef bi şansını dene derim normal için herhangı bir engel yoksa
Ceyda13 sedanur4004 Perşembe günü muayenemiz var büyük ihtimalle normal olacak ama kesin perşembe günü netleşecek
sedanur4004 OguzMoms aynen alırlar nstye cok heyecanlı 😍 benimde pazartesi randevum seninle ya aynı gün doğurcaz yada 1 gün falan olacak aramızda 😍
Medinekaya58 Hangi hastanede sezeryanla olacak acaba bende 39+1 oldum 3. Zorunlu sezeryanla ama hala karar veremedim şaka gibi
OguzMoms sedanur4004 Aynen öyle olcak cnm ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah sagsalim kavusalim kızlarımıza 🌸
eceyc314 sedanur4004 sezaryen günümüze 25 gün kaldı ama zaman durdu geçmiyor 🥲 benim hazırlıklarımda bitmedi daha 😅
Serendipity16 sedanur4004 16 mayısa sezaryen günü aldık bizde dün bakalım hayırla gelsinler 37+3 oldum bugün sezaryen gününde 39+1 olucam benim bebek ters doktor yine 39’a kadar bekleyelim bi ihtimal dedi