sunashn50 Anne18 ikisini de olmayi düşünüyorum ben tüp bağlatma işlemi hakkinda bilgi verir misiniz uyanik miydiniz ne kadar surdu
Cey-cey Anne18 ne kadar uzuyo ameliyat süresi acaba tüp baglatırsak bende düsünüyorum 3. Dogum olcak allah kısmet ederse Diger sezeryanlara göre nasılsınız Tüp baglayınca daha vok agrı oluyo diyo kimisi
Anne18 sunashn50 spinal sezaryen de zaten uyanık oluyorsunuz belden uyuştırmalı. İğne yapıldıktan sonra benim biraz ağır geçti doğumum bebeğim bayağı aşağı da doğum kanalındaydı neredeyse hemen onu çıkardılar daha sonra tüpler kesildi 1 de girdim 3 de çıktım ameliyattan
Kahvesever sunashn50 birde bele yapılan iğnenin acısı nasildi Derin nefes alırken iğne yapıyorlar , acısını hissetmiyorsunuz
Anne18 Cey-cey evet tüp bağlayanınca biraz daha ağır geçiyor acılı geçiyor süreç kendinize gelmeniz zor oluyor herkes yürüyüş yapıyorken ben daha sonra yürüyüş yaptım
yeschef-13 Kubrakar272727 Mercanaa Tüp bağlatmanın bir yaş sınırı yok benim yaşın 30 ilk cocuğum olacak normal doğum yapıcam normal doğum yapacağım için en iyi sürenin doğumdan sonraki 6. Ay olduğunu söyledi doktorun.Bu yaş konusu tamamen kulaktan dolma bir bilgi internette tüp bağlatma yaş sınırı var mı vs yazabilir ve kontrole gittiğinizde kd doktorunuzla konuşabilirsiniz 💐
Anne18 Mercanaa özel hastane 27 yaşındayım ben Gebeliklerim riskli geçtiği için istedik doktor çok yalvardı fakat kararımız netti
Anne18 Kubrakar272727 ben 27 yaşındayım 30 35 den sonra bağlama işlemi oluyor fakat gebeliklerim riskli benim
5sezeryanim Kubrakar272727 ben 4. Sezeryanimi olurken 26 yaşındaydım baglamadilar şimdi 30 yaşındayım 5. Sezeryanimi olacağım ama bağlatmak istemiyorum yaşınız uygunsa bağlanır ama geri dönüşü olmayan yola girmek bence hiç iyi d gil hayat ne getirir bilemiyorz
Nuurylmaaz yeschef-13 bana 30 yaş altinin bu işlemi yaptiramayacagini söyledi doktorum . Yaşım küçük olduğu içinde kabul etmedi
Mercanaa yeschef-13 özelde yokmuş ama devlette 30 yaş altı yapmıyorlar diye duydum çok istiyorum bağlanmayı dr olmaz der diye sormak istemedim
Kubrakar272727 yeschef-13 sordum cnm 35 yaş üstünün baglandigini ve 4 çocuk olma şartıyla dedi bilemiyorum artık başka doktora da gitmem gerek sanirim
yeschef-13 Nuurylmaaz kesinlikle öyle bir şey yok ne tavan ne taban bir yaş sınırı yok başka doktorla görüşün dediğim gibi araştırın internettende farklı farklı doktorlarında fikrini alın.Bakire kadınlara yapılmıyor ve eş izini olmayanlara tek bunlar
asell13 Nuurylmaaz yaşla hiç bi alakası yok 27 yaşındayım 4. Sezeryanımı olacam doktorum bağlatalım dedi ama kabul etmedim ben
Damla92 Anne18 extrs bir ağrı yaşadınız mı? Sezaryen süreniz uzadı mı? Benimde 3.gebeliğim bende sezaryende bağlatmayı istiyorum
Anne18 Damla92 sezaryen sürem uzadı tabi bebek 10 dakika da doğdu tüpler 1 saatte bağlandı biraz ağrılı sancılı oldu
Burcu089 asell13 merhaba, diğer sezaryen leriniz ilkine göre nasıldı? Benim ilkinde aşırı ağrım oldu, acıdan bayılma noktasına geldim. İkinciden çok korkuyorum sizin ağrı durumu nasıldı
asell13 Burcu089 benim ilk devlette oldu aşırı zordu 2. Özelde oldum daha iyi geçti 1 haftaya toparladım 3. Düğün gibi geçti resmen gülerek girdim gülerek çıktım hiç anlamadım bile 5. Günü normal hayatıma döndüm oda özeldi şimdi 4. Olacam buda özelde olacak 10 günüm kaldı korku endişe vs yok alıştım artık kestirip çıkacam allahın izniyle 😂😂😂
asell13 Mercanaa yok özel kliniğe gidiyorum doktorum gel bağlatalım dedi ama ne bilim korkuyorum benim 4. Sezeryanım ama yaşayan sadece 1 oğlum var yani allah nasip ederse 2. Çocuğum olacak kabul etmedim o yüzden