elifdiyorkii Kızlarrrr bu gece itibariyle 30 haftalık olduk son 2 ay kaldı var mı benimle aynı haftalarda olan anneler neler yapıyorsunuz hazırlıklar nasıl gidiyor nasıl hissediyorsunuz 🥲🥰
FyA elifdiyorkii bnde 28 haftadyım hiç korkum yok şuan Allaha emanetiz 🤲🏻 benimde bi an evvel odayı hazırlamam gerekiyor
Bhrdgan elifdiyorkii 30+1 olduk bizde kansızlık cıktı ilaç kullanıyordum yan etkileri hastanelik etti smdi bıraktım midem düzeldi ama kullanmamakta ayrı bi sıkıntı napcaz bilmiyorum bebeğimnde daha ekskleri var gardrop aldık hala gelmesini bekliyoruz geldiğinde yıkayıp ütüleme işlemine gecicez inşallah
Mer3459 Elftln bende bugün yıkamaya ütülemeye başladım zıbınları yıkadım ütüledim tulumlar daha kurumadı üç makina yıkadım renkler karışmasın diye o yüzden hepsini bir anda ütüleyemedim çok heyecanlı hastane çantamı hazırlayacağım isimli takım siparişi verdim bugünde allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
elifdiyorkii Mer3459 valla bende isimli takımı bekliyorum yıkayıp hazırlamak için heralde bi 10 güne hazırlarım
elifdiyorkii FyA aynen benimde no ponik herkes gibi doğurucaz bizde inşallah😅 valla aynı durumdayız odasının gelmesini bekliyorum inşallah bu ay bitmeden odasını yerleştirirsem rahat edicem
elifdiyorkii Bhrdgan kullanmamak daha iyidir yan etki yaptıysa yapacak bir şey yok, geçmiş olsun canım sağ salim vaktinde gelsin inşallah bebiş
Tansusercan Bhrdgan bizde 31 haftalik olduk bizimde mobilyalarimiz hala gelmedigi icin hic bir is yapamayip beklemede olanlardaniz 😂
Csnsu3502 😀 kıyafetler yıkanıp ütülenmek için bekliyor bu hafta halledicemmm 💃 💃 birkaç eksiğim var onlarda aciliyetimiz yok zaten hastane çantam hazır olsun gerisi önemli değil diyorum. Heyecanla oturup bekleyebiliriz artık
elifdiyorkii Csnsu3502 evet bende bu ay odası, kıyafetleri ve hastane çantasıyla ilgilenip haziran itibariyle oturup sadece beklemeyi düşünüyorum inşallah🥲😂😂
Sfhgkfmh Benim de 31+3 bugün daha hiç elbisesini yıkamadım evi temizliyorum doğum öncesi önceliğim o oldu 😂
elifdiyorkii Sfhgkfmh erken değil mi ya temizlik için çok yorulma🤣🤣 ama ilerleyen haftalarda da yapmak hepten zorlaşacak
Tansusercan elifdiyorkii ayni durumdayiz bizde odasi gelse herseyini hazirlasam köşeye çekilsem diye bekliyorum 🥰
Sfhgkfmh elifdiyorkii aslında son haftalara bırakmayın diyorlar ev işlerini çünkü son hafta çok enerji geliyor muş insana ,o enerjiyi doğumda kullanıcaksınız bitirmeyin diyorlar temizlikle bende erkenden bitireyim dedim işleri 🙈😅
gozdexx elifdiyorkii biz de bugün 30 haftalık olduk bana iki değil bir ay kalmış gibi geliyor 😄 sezaryen olursa haziran bitmeden alırlar bence
Bhrdgan Tansusercan geç gelcegini biliyodum ama bu kadar gec gelcegni tahmin etmemiştim vardr bi hayır 😂
ozgeerkan73 elifdiyorkii 33+2 olduk biz , yalancı sancı , rahmimde agri , bacak aramda agri , uykusuzluk Önümüzdeki hafta cuma günü kontrolümuz var bakalim Sonra çantayı hazirlicam 🥰