Ceed_mom Magnet doğduktan sonra mı yapılıyor doğmadan mi arkadaşlar kararsız kaldım nasıl oluyor bu işler helpp🤷♀️
myavocado Ceed_mom doğmadan yaptırılıyor hazırlanıyor, hastaneye ve eve bebek ziyaretine gelenlere veriliyor hep benim gördüğüm o şekilde.
Suliss76 Ceed_mom Hastaneye gelenlere veriliyor genelde eve ziyarete gelenlere birde 40 mevludu yapacaksanız orda da dağıtılıyor bazı insanlar 2. Çocuk falan olduğunda yapmıyor mevlüt de siz yapacakmisiniz bilemiyorum ama mevlutte de dağıtılıyor yakın çevreye
gdaslik Ceed_mom doğumdan önce yapılıyor. Hem hastane hem sonrasında dağıtılıyor. Biz öyle yapmıştık. Doğumda sadece çikolata yapmıştım. Çikolatayı alıp üzerine baskılı etiket yapıştırmıştım. Mevlütte de yine açacaklı magnet alıp üzerine etiket yapıştırmıştım.
Minigiim-vebenn52 Bana magnet çok saçma geliyor ya başkasının bebeğinin adı var sonuçta kimse dolabına takmıyor boşa israf gerçekten
gdaslik Minigiim-vebenn52 ben açacaklı magnet dağıtmıştım mevlütte hala girdiğim evlerde görüyorum bizim magneti 5 yıl oldu mevlütü yapalı. Nikah şekerimi de masa üstü notluk tercih etmiştim onu bile kullananı gördüm 11 yıl oldu evleneli. Çok amaçlı bir şey ise kullanılıyor.
Pembekeci Çikolatayı 37. Haftada hazırlatsam doğuma kadar bozulurmu paketli ama normal doğum bekliyoruz son dakkayada bırakmak istemiyorum 🫣
Ceed_mom Şuan 34 haftadayiz ve heran doktor ne diyecek diye bekliyoruz çikolata konusunda netim ama erken olurmu acaba diyorum bilemedim magnet veya anahtarlık yaptiricam ama henüz ne zaman yaptırmam gerektiği hakkında fikrim yok malesef
gdaslik Ceed_mom kendimiz yaptık eşimle işlettiğimiz dijital baskı işyerimiz var hem tasarım hem baskı yapıyoruz. Siz de dijital baskı diye aratıp içinize sinen bir yerden baskıyı yaptırabilirsiniz. Tasarım için de canva uygulamasını kullanabilirsiniz. Kendiniz yaparsanız tasarımı çok daha iyi olur istediğiniz yerden bastırabilirsiniz.