Nur__ Kızlar bütün isimlerin anlamı hep yalan yanlış. Biz ne isim koycaz :( bizim cinsiyet henuz belli değil ama erkek ismimiz belli kız ismi bakıyorm onlarında çogu anlamı yanlan yanlş. Anlamı dgru olanlarda guzel değil 🤦🏼♀️😑
Cemrenin-yavrulari Reyyanasya benimde kızım olacak allah nasip ederse. Biz asel lina koyacağız. Asel cennetteki bal ırmağı lina da hurma fidesi anlamında
ayseozbek Cemrenin-yavrulari üzgünüm ama söylediğiniz iki isminde anlamı yanlış 😭https://www.mumsema.org/turkce-arapca-isimler-ve-anlamlari/305149-anlami-yanlis-bilinen-kiz-isimleri.html
Taila Off bu isim konusu ne postlar açılı en iyisi aişe vallahi en hayırlı en iyi isim 😒 insan birazda modern şeylere heves ediyor ama sırf anlamı için lina mina vera vira nedir Allah aşkına birsürü hocayı dinledim bende 29 haftamıza giricez nerdeyse isim bulamadık 😔 çok muzdaripiz bu konuda aklımda olan içlerinden seçeceğim isimleri söyleyeyim dikir olsun çok araştırdım en güzel ve hayırlı olarak bunları buldum.. Azra - el değmemiş Hafsa - peygamber efndmzn eşi Afra - kadın sahabemiz Zümra - cesur iyi ahlaklı zeki Sevde - kadın sahabemiz Şeyma - peygamberimizin süt kardeşi Yüsra - kuranda geçiyor kolaylık manasında Efnan - cennetteki güzel gözlü kız Rümeysa - ilk müslüman kadının adı Eflal - cenneteki bir ağaç
Tatlihamis Taila yalniz rümeysa gözü çapaklı kadın demekmiş hafsa da sırtlan yavrusu demekmiş isim anlami
Trabzonli Taila ben zümra koycam inşallah. Kimseye fikir sormadım kendim koydum. Ya resmen bag oluştu aramızda o derece. 4.aydan beri zümra dedim hic değişmedim. 44 gün sonra zümoşuma kavuscam inşallah.🤗
Taila Tatlihamis ayy oğlumun isminde hiç yorulmadm ama bu kız ismi ne zormuş 😔 hocaların dediği gibi en iyisi aişe fatıma 🤔
Tatlihamis Taila anlamı yanlış bilinen isimler içinde okumuştum mesela bu isimlerin gerçek anlamları böyleymiş mesela irem de cennet bahçesi diye yanlış biliniyormuş şarap bahçesi demekmiş iyi değilmiş anlami
duruveeannesi 3.5 yasinda oglum var adı doruk. Daha ortada hamilelik yokken kız olursa uyumlu olsun diye duru olsun diyordum. Oğlumu da alıştırdım bu isme 🤣 27 haftalik hamileyim. Duru koyacağız nasipse 😊