Smyrmz evet özel hastanede ki doktorum devlete yönlendirdi hiç bir problemi yoktu bebeğimin ekim 16 da 3 cm açılmam vardı 17 ekimi evimde geçirdim 18 ekim zaten tahmini doğum yapacağım gündü sabah nişanım geldi kasılmalarım vardı hastaneye gittik doktorum bir sıkıntı var acil sezeryan olman lazım ama burda yenidoğan yoğun bakım yok devlete gitmeni öneririm dedi apar topar marmara eğitim araştırmaya gittik acilden giriş yaptım orda da usg den doğruladılar problem olduğunu nst ye alındım iki dakika sürmedi orda kalışım hemen 6-7 doktor içeri girip beni soymaya başladılar ameliyata hazırladılar 4 saat sürdü sezeryanım 3960 kilo 51 cm doğdu bebeğim kakasını yemiş çok fazla nasıl oldu bilmiyoruz doktor bana sen hiç mi fark etmedin zehirlendiğini dedi yarım saat daha gelmesen ikinizide kaybedebilirdik çok zor topladık rahmini pislik içindeydi dedi bebeğimde yoğun bakımda 3. Akşamında acil hastaneye çağırıldı eşim durumu iyi değil diye gittiğinde müdahale edilmiş fakat doktor bu saatten sonra yaşarsa muhakkak net bir şekilde engeli olucak solunumsuz kaldı beyni hasar aldı demiş zaten sabahında da vefat etti