YamacDemirinAnnesi GrkemGeyik depend hasta kilodu aldım bide baby me’nin lohusa pedini aldım ama daha kullanmadım umarım iyilerdir😇
Mrvtmr Depend aldım ve kuşlandım cok memnun kaldım ilk bi hafta cok rahat ettim şimdide lohusa pedi kullanıyorum ikiside güzel ama depend müthiş kurtarıcı
YamurKarabulut Kızlar bende depend aldım ama bi arkadaşım sezeryan olan şey dedi onu eğil giy nasıl yapacaksın pedi yattığın yerden bile değiştiirrsim sesi aceba her ihtimale karşı ped de koysam mı ?
GrkemGeyik YamurKarabulut depent yanlardan yırtılıp açılıyormuş galiba çıkartırken kullananlar daha iyi bilir ama
Elif4334 YamurKarabulut canım ben ne olur olmaz diye ikisinden de bulundurayım diyorum sonuçta ikisi de kullanılcak boşa gitmicek al ikisinden de bence sen 🤗
DuruSuedaAca YamurKarabulut arkadaşınız doğru söylemiş bencede eğilip kalmak acı veriyor ilk günler ped şeklinde olursa daha kullanışlı olur 👍
Mrvtmr GrkemGeyik valla canım ben sezeryan olmama rağmen cok rahat ettim yumuşak çğnkü iç çamaşırdan daha esnek lavaboda falan daha kolay oluyo ped değiştirmekten bin kat rahat giy kullan at mis gbi 😃
Elif4334 YamurKarabulut herkesin farklı oluyor şimdi belki bize lazım olur kullanmadan da bilemeyiz diye alalım