drnalyna61 Kızlar 26 haftalık hamileyim. Bir haftadır şiddetli sırt ağrılsrı başladı ve süreklı sırtımda kulunç oluşuyor. Gecmekte bılmıyor. Aynı durumu yaşayan varmı sebebı ne bunun
Kocagoznurr drnalyna61 Aynı durum bende de söz konusu hatta şöyle söyleyeyim gece uykumdan uyandirdi öyle bir kulunc ağrısıyla uyandım . Ama hamilelikte bu normal bebek buyuyor buyudukce rahimde buyuyor bebek yukariya dogru cikiyor yeri daralıyor bizim organlarımızında yeri daralıyor gogus kafesine baskilar çoğalıyormuş . Kol hareketleri rahatlatıyormuş yukarı aşagı harketler. Ben sicak duş alıyorum ancak ancak öyle hafifliyor ve uyuyabiliyorum
Sevcan62 drnalyna61 bende de 20. Haftadan beri var 24 deyim ben sıcak bi duş alıyorum her gün sırt ağrım hafifliyor yoksa uyutmuyor
bussratoygg bende aynı durumdayım, her gün masaj yapıyor eşim uyumadan önce biraz hafifletiyor ama bir kaç gün sonra yine aynı kulunç.. magnezyum kullanıyor musunuz? ben kalıcı bir çözüm bulamadım inşallah bulan vardır faydalanırız 😅
drnalyna61 bussratoygg ya masaj ben de yaptırıyorum ama anlık çözüm sabah uyanıyorum dayak yemiş gibi resmen. O derece şiddetli dokunamıyorum bile .