Adeniz canım ben sana bi’şey diyim mi bak benim her yerde erkek çıktı yapılan tüm cinsiyet tahminlerinde çok güzelleştiğimi söylediler yüzümde lekelenme olmadı hızlı kilo aldım ayaklarım çok üşürdü vücudum çok hızlı tüylendi bulantım hiç olmadı kırmızı et ve tatlı istedi canım hep bebeğim sağdaydı erken oynamasını hissettim adetten hemen sonra kaldığım için erkek dediler sağ göğsüm büyük ucu daha koyu erkek dediler bi’cematin kitabında geçiyormuş düşün yani işte burada yapılan kan, doğum tarihi, son adet tarihi, Çin takvimi gibi her yerde bebeğim erkek çıktı beni gören herkes ben hissediyorum yanılmam hislerimde bu çocuk erkek dedi ve nub teorisine bakan arkadaş kesinlikle erkek dedi kendi kızının ultrason fotoğrafı ile karşılaştırdı senin ki kız ise benim ki 💯💯erkek dedi düşün yani doktor kız dedi kimse hala inanmıyor bi’an ben dahi şüpheye düşüyorum yani 🤔😂 Allah sağlıklı ve en hayırlısını nasip etsin önemli olan bu cinsiyet değil ben kimselere inanmadım herkese de tavsiyem bi’cinsiyete odaklanmayın sadece sağlıklı olsun bu zamanda sağlıklı bebeğin doğması mucize ya