cakebabe yaklaşık 5 saattir falan başım çok şiddetli dönüyor gözümü kapatamıyorum 26 haftalık hamileyim ilk kez böyle bişey yaşıyorum çarpıntım da var nornal mi bu yaşayan var mı
Lumlum cakebabe bugün benim de öyle oldu biz de 26+5 deyiz tansiyonum düşmüş her gün ölçmemi söyledi zaten doktorum 8 5 di azıcık yattım sonra kendime geldim siz de tansiyon aleti satın alın isterseniz ya da yakınlarınızda varsa ödünç alın
cyln_hnm cakebabe canım tansiyon yada kan eksikliğinden olabilir kan ilacı kullanıyor musun benim de aynı hafta bende baş ağrısı çekiyorum kanımdan şüpheleniyorum ben de
cakebabe Echanim normalde hemen her şeyde kendimi acilde bulurum bu normal diye düşündüm saçma bir şekilde
cakebabe Lumlum yüksek olunca mı gebelik zehirlenmesi oluyordu ya da düşük seyredince neye sebep oluyor
cakebabe cyln_hnm fertamir kullanıyorum muhtemelen tansiyon ya şuan iyiyim yine gitmem gerekir mi hastaneye gece bişey olmuş olabilir mi hareketlerini hissediyorum
Lumlum cakebabe evet gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyonla kendini gösteriyor düşük olması önemli değil dedi doktorum
cakebabe Echanim şuan iyiyim geceden bişey olmuş olamaz dimi bebeğin hareketlerini güzel hissediyorum
Echanim cakebabe olmaz inşallah aklina kötü seyler getirme sen iyisen bebek hareket ediyorsa sorun yoktur inşallah
cakebabe Echanim Echanim inşallah ya teşekkür ederim bugün akşam kesin giderim ama heralde içim rahat etmedi bi türlü gebelik zehirlenmesinden korkuyorum allah korusun