Hilalaydink Merhaba arkadaşlar, Hamile kalmak için hayıt otu kullananlar varmış birçok kişi fayda görmüş. Aranızda kullanıp hamile kalan ya da fayda gören var mı acaba ?
BusraaZeynep Hilalaydink benim ilk gebeliğim onunla oldu ki gebe kalman mucize diyorlardı .he düşük yaptım o ayrı ama işe yaradıgını düşünüyorum. Nihalin bahçesi diyr sayfadan aldım
bsra4213 Hilalaydink ben de adetimin 3.günü gittim prolaktin yüksekliği var dedi iç dedi içtim yumurtlamaya kadar yumurtlama olduğu gün de çatlatma iğnesi vuruldum 3 haziranda tekrar gel beta bakıcam inşallah tutar dedi hayırlısı olsun
Hilalaydink Elifelbb çok sevindim sizin adınıza ❤️ nasıl kullandınız acaba tarif ederseniz çok sevinirim bir de ne kadar süre kullandınız ?
Elifelbb Hilalaydink ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine instagramdan nihalin bahçesi diye bi sayfadan aldım doğal hayıt tohumu balla karışık 15 gün felan günde 2 tahta kaşığı yedim tadı berbat mıdem bulandı ve aslında hamile kalmışım ondan midem bulanmış şok oldum ☺️
Hilalaydink Elifelbb aaa gözünüz aydınnn çok sevindim, ne kadar kullandıktan sonra hamile kaldığınızı öğrendiniz acaba, bir de herhangi bir sorununuz var mıydı
Elifelbb Hilalaydink prolaktin hormonum yukseklı duzelmıs başka sıkıntı yoktu eşim de vitamin kullanmıştı 15 gün kullandım hayıt tohumu
Hilalaydink Duasert umudumuzu yitirmeyelim Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı hamilelikler yaşatsın hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallah 🌺
Hilalaydink BusraaZeynep çok üzüldüm Allah gönlünüze göre versin insallah🙏🏻 ne olarak kullandınız çay mı macun gibi bir şey mi ve polikistiğiniz mi vardı acaba