Arslan_ummu Kızlar dün erken gebelik testi yaptım negatifti bugün yaptım silik çizgi gördüm başına gelen var mi hangisine inanamam lazım
Tugba_turk46 Arslan_ummu başıma gelmedi ama olabiliyor canım bazen testte geç çıkabiliyor adetine ne kadar var yarın tekrar yapa bakalım iyice belirginleşecekmi 🌼
Nlfrr21 Arslan_ummu benim geldi canim adete 9 gun kala yaptım negatif çıktı 8 gun kala yani ertesi gün tekrar yaptım silik çizgi çıktı sonra 7 gun kala birdaha tekrarladım bu sefer tam net çıktı sonra kan verdim hamileydim hersey gönlünce olsun canım benim:)
Angel161023 Arslan_ummu benim de bir gün öncesinden negatifti 1 gün sonra yaptığımda silik çizgi belirdi kan vermiştim hemen :)
Svllkccc Arslan_ummu ilk olarak erken gebelik testi aldım hiç birşey yoktu saatler geçtikçe silik oldu emin olamadım ertesi gün normal bir gebelik testi aldım var ise direk koyulaşıyor hayırlısı olsun 🙏
Arslan_ummu Tugba_turk46 canım adetim 4 gün geçti düne kadar ne yaptıysam çıkmadı bugün hariç geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum
Tugba_turk46 Arslan_ummu olabilir tabi canım sen yarın ilk idrarla tekrar yap koyuluk belirginleşiyorsa vardır inşaallah 🥰
Arslan_ummu Nlfrr21 maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin ☺️
3premsesinannesi Adetim geçmeden yaptım test çok belirgindir gidip kan verdim adetime 2 gün kala 1700cikti sonuç 5haftalik hamileyim ama ikiz mi acaba diyorum bilmiyorum 🤷♂️