Negna- HifaVera bugün olmam lazımdı olmadım en geç 5i Regl olmam lazım. Belirti olarak sol kasık agrısı şişkinlik ve sabahları bel ağrısı akıntı belirtim hiç yok
beysenyil HifaVera sabah test yaptım silik çıktı, kan verdim beta 7 çıktı 🥹 galiba ben bu ay başardım 8 aydır deniyorduk
HifaVera Ben adet olacakmışım gibi bel kasık ağrılarım var ve akıntım var beyaz şeffaf gibi Normalde 7 mayısta adet olacam ve şimdiye hafif leke gelmesi gerekiyordu henüz yok İnşAllah hamileyimdir
HifaVera Hgergy İnşAllah bende 7 mayıstan sonra yapmayı düşünüyorum Çok aşırı gazım oluyor bide adet olacakmişım gibi akıntımda var hayırlısı
Hgergy Musel arada kendi kendine sızlama hissi geliyor. Bir de dokununca bazen hafif bi acı oluyor. Adet öncesine benziyor. Adet mi gebelik mi ayırt edemiyorum:))
Arslan_ummu Musel değil tabi ki canım ama benimde var şuan ağrım böyle sertlik gibi değil içi sızlıyor gibi
Musel Hgergy benmde öyle oluyor ama ilk oğlumda hiç göğüs ağrısı felan çekmedim hiç belirtim yoktu hatta testi pozitif görünce çok şaşırmıştım