Tugba_turk46 Ne durumdasınız test yaptınızmı benim bat 5 gögüslerim ateş gibi kalp çarpıntım oluyor aşırı gaz dolu karnım ve sıcak bir bel ağrım oluyor umarım bu ayda negatif görmem , görmeyiz pozitif sonucu görmek nasip olsun inşallah ♥️
Mucizee80 Tugba_turk46 benimki 4 veya 5 i pazartesi gününden beri koyulasark giden testlerim var dünde kanda 28 çıktı değerim inşallah sizinde pozitif olur
Guzelanne56 Hgergy çizgi görüyorum ama erken gebelık testi denemenız daha iyi olur o daha net cızgı çıkarır umarım bu test yanıltmıyordur güzel haberler almanız dılegı ıle
Tugba_turk46 Hgergy gözle görülür silik bir çizgi var canım hadi hayırlısı olsun inşallah kanla kesinleştir pazartesi ♥️
Hgergy Guzelanne56 inşallahhh, dayanamayıp yarın sabah yapacağım erken gebelik testini. Hepimiz güzel haberler alalım bu hafta 🤲
Hgergy Tugba_turk46 güzel haber alır almaz buraya yazacağım inşallah, benim gibi bekleyenlere umut olur belki🤲❤❤
BusZeyRas Tugba_turk46 benim hiç umudum yok bu aydan canım, eşimde varikosel başlangıcı çıktı. Sorun maalesef. Günlerdir yumurta bölgemde batma var, göğüslerim hassas ve aşşırı sivilcelendim. Ve bunlar tamamen psikolojik kesin çok takılıyorum buraya🥹
Tugba_turk46 Mucizee80 Ayyy maşallah daha yeni bellikii minnak büyük ihtimal yerleşme kanaması yaşıyorsunuz peki belirtileriniz neler test yapmanızı tetikleyen neydii♥️
Mucizee80 Tugba_turk46 belirti yok ama oğlum bebiş var dedi sürekli gelip göbeğimi öpüyordu dinliyordu bu ay korunmayı bıraktık test yapaym dedim öyle yaptım aslında beklentim de yoktu bu ay
Tugba_turk46 BusZeyRas olmazları olduran bir Rabbimiz var umutsuzluğa kapılmayalım en doğru en hayırlı zamanda nasip olacak evet zor bir bekleyiş ama sonunun güzel olacağını düşünelim olmaz diye düşünürken sürpriz olabilir adet olana kadar umut vardır 🥰Rabbim gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
Tugba_turk46 Mucizee80 Ayyy canım benim 🥺♥️♥️ benim oğlumda 3 aydır gelip gidip öpüyor ama maalesef bir türlü göremedik inşaallah bu ay görmek nasip olur