Naviber Kızlar benim dün kanamam oldu adet oldum sandım. Damla damla akan peçeteye gelen kırmızı bir kanamaydı ama ağrı ve pıhtı yoktu. Bugün kahverengiye döndü.Bugün beta verdim yükselmiş. Bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Meyranas Naviber ilk bebeğimde yaşadım 3 gün dolu dolu kanama yaşadım sonra çamur gibi leke yerleşme kanaması ne bilmyrdm hani hamile olunca anladım sağlıklı bi şekilde doğurmuştum ikinci gebeliğimde yaşamadım yerleşme
Edaacar-ozkan Naviber yerleşme kanaması yoğun olmaz canım az miktarda ve pembe renkte oluyor bende de olmuştu bana doktorum progesteron verdi düşük önleyici siz doktora dediniz mi bu durumu
Naviber Meyranas ben de aynen sizin yaşadığınızı yaşadım. Adet oldum dedim ama adetlerim ağrısız geçmez.
Naviber Edaacar-ozkan ben henüz doktora gitmedim. Yoğun kanama yaşayanlar da var. Beta verdim düşmemişti
Mucizee80 Naviber ben 17 haftaya kadar kanama yaşadım ilk gebeligimde sağlıklı doğdu çok şükür şimdide çok sağlıklı bir çocuk şuan yine kanamam var ama testlerim koyulaşıyor dün kanda 28 çıktı yarın sabh tekrar vereceğim inşallah yükselir benimkide
Mucizee80 Naviber adet kanaması gibi desem sadece ağrısız pıhtısız şimdide öyle bugün düne göre az geliyor
Meyranas Naviber bn doktora gittiğimde hamile değilsindir demişti test yapma gereği duymamıştı regl Sındır dedi yolladı bidahaki ay adet olmayınca gittim 7 haftalık gebeydim Doktor’un bana hamile değilsindir dediği zaman halbükü hamileymişim ilaç olarak normal gebelerin kullandığjnj kullandn vitamin kan ilacı felan
Ysmnpmk Naviber bende 5+6da yaşadım pihtili bir kanama şeklinde korkarak hastaneye gittim ama çok şükür bebekte bişey yoktu rahimin neresinden geldi o kan bilmiyoruz doktorum corasprini kesmişti hemen