Ssraa Yani elbet acıkır ama şunu sormak istedim. Halsiz bir hamilelik dönemi geçiriyorum ve öğleden sonra yataktan anca kalkıp yemek yiyorum.Herkes bana bebek açlıktan ölmüştür aç bırakıyorsun çok falan diyor. Böyle bir durum var mı gerçekten erkenden yememi bekler mi ? Ya da o gün mesela hiç yemesem bebeğime zararı olur mu? Dalga geçmeyin ha 🤭
Hulyalp Ssraa benim bildigim bebek ilk 3 ay sizden vucudunuzda ki depolardan beslenir. Sonrasinda yemezseniz sizden yine beslenmeye devam eder ama sizde bisey kalmayinca gelisimi etkilenebilir. Bence az da atistirip tekrar yatin
Zeynpatak Ssraa saat 12 oluyo daha kalkip kahvalti yapamadim . Esim de ayni sekilde cocugu ac birakma diyo ama hic kalkip bisey yiyeism gelmiyo . Ben de burda durayim 😊
Sedaince Ssraa net bişey bilmiyorum ama ben de sabah geç kalkıyorum ve açılmaya başlayınca Bebek hareketleniyor ona uyanıyorum yiyip tekrar yatıyorum
031965 Ben de iştahsızım 24. Haftam bitiyor en azından meyve yemeye çalışıyorum bişey yiyemedikçe mandilana muz falan koyuyorum yanıma. İştahsızlık maalesef zor ben de üzülüyorum ama bebişimin kilosu iyi şimdilik çok şükür vitamin de ilaç takviyesiyle alıyorum nolur nolmaz diye
efsanee_ Ssraa bnde aynı şeyleri duymaktan çok sıkıldım 🙄 ama merakta etmiyo degilim acaba acıkıyor mu 😕
Brlgry Ssraa eşim işe giderken sabah 7de mutlaka 1 bardak süt içiyorum aç karna sütt kalmadıysa evde ne varsa mecburiyetten atıştırıyorum sonra yatıyorum gece hiç uyumadığım için gündüz uyuya kalıyorum saat önce 12de 1 de kalkıp kahvaltı yapıyorum
Gokkusagivemucize Plesanta bebeği beslemek için var zaten. Bebek neden aç kalsın. Ciddi anlamda kalitesiz beslenmeniz lazım bebeğin etkilenmesi için.
Gokkusagivemucize Ssraa sizden alır zaten alacağını. Öyle geç kahvaltı yapmakla aç kalmaz. En güvenli yerde zaten onlar 😊 ama sizin dişler çürür, kan değeriniz düşebilir kötü beslenmeyle
Duyguanneoluyor Ssraa kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ben sabah 6.30 da kıtlıktan çıkmış gibi kahvaltı ediyorum çok acıkıyorum haftasonuda 8 de kendiliğümden uyanıyorum çok acıkmış oluyorum yani 24 haftada böyleysem 30 da nolcam bilmiyorum 😂😂
Duyguanneoluyor Ssraa 13'lerdeyken bnde çok bişey yemedim ama bi kaç haftaya iştahın iyice açılır zaten 😍😘
Shebi94 Bence acikmaz. Cünki biz vitamin tüketmesek bile bizden alir. Ne gerekirse alir. Bazi kadinlar vitaminli besinler tüketmediği icin saclari, dişleri dökülür. Sadece gün icinde düşük kalorili besinler olmaz.fazladan 300 kalori alinmali. O zaman zayiflariz yağlar parcalanib keton cisimleri emele getiriyor oda bebege gelişimi icin zarar vere bilir
-emel- Bende 11. Haftaya girdim bulantım yok ama canım hiç bir şey yemek istemiyor acıkınca midem yanmaya başlıyor zorla yemeğe çalışıyorum ama düzene sokamıyorum bir türlü hele çalışırken daha da zor oluyor allah herkese yardım etsin