Bhrdgan ayy 😨neler yaşamışsın canım geçmiş olsun çok şükür inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın canım🌷
O kadar haklısın ki ben de hep 1.5 senedir kontrollere giderim bir sorunum yoktu. Planlı hamilelik düşündüğmüz için son bir kez kontrole gideyim dedim bana çikolata kistin var dedi bir doktor hamile kalamazsın falan dedi Ca125 testi istedi, sonucum 108.9 çıktı, onkoloji bir sorun şüphesiyle mr istediler. İnanmak istemedim başka doktora gittim ben de, o alttan muayene ile endometriozis dedi 10-12 tane test istedi, toplam değeri 6000 tl. Normal 26 gunde bir regl olduğum halde 26 gunde bir olmak sağlıklı değil deip, bir ilaç yazdı bana. Neyse bu da beni stresse soktu 1 aydır araştırmadığım site kalmadı o kadar kötü şeyler okuyorum ki, artık psikolojim bozuldu. Dün kendime söz verdim. Okumayacağım artık, boşverip korumasız ilişki yaşayacağım.
o yüzden sordum canım hangi testler önemlidir diye, doktorlar bir sürü test yazıyor. Bıktım onlara söylemekten bizzz dahaa denemedikkk bizde gebelik oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum neden hamilelige engel hormonlar için teste gideyim. Deneyelim olmazsa giderim iştr haksız mıyım🙄🤦🏻♀️Neyse uzun oldu hakkını helal et canım🌸