Momofates esmerrmm eczacıya hamileler için olanı derseniz o bilir zaten fotoğraf göstermenize gerek yok ki
kader_ozol esmerrmm gaviscon değilde rennie duo cok cok etkili ben en cok rennie den memnun kalmıştım
esmerrmm Esen3 ben daha hic mide yanmasi icin ilac kullanmadim ilk gebelikte gaviscon kullaniyordum ama nasil bisey oldugunu unutttum kullanan biri allah icin fotografini atsa keske
esmerrmm Belguzar23 gogglede busssuru var pembe mavi , hamileler icin hangisi iciliyor , kullanan biri atsa daha saglikli olur benm icin
Momofates esmerrmm aç tok fark etmiyor ama açken içersen daha hızlı etki gösterir ben midem yandığı gibi içiyorum aç tok fark etmeksizin
esmerrmm Momofates simdi yemek yedim yarim saate karnim hic yememiş gibi kazınır zaten içerim 😄 , eczaneci tatli kaşıgı kadar içsin demiş siz nekadar iciyorsunuz bana az geldi sanki
gdaslik esmerrmm ben duble action olanını kullanıyorum. Ve şişeyi kafama dikiyorum. Artık ne kadarı midemin yanmasını durdurursa. Ama bişey farkettim paketli bişey yediğimde çok fazla yanıyor midem. Paketli gıda yemeyince yanma olmuyor.
Ygmraygn esmerrmm midem ne zaman yanarsa o zaman içiyorum tepeme dikiyorum şişeyi ne kadar içtiğimi bilmiyorum bir yemek kasığı kadardır sanırım😂😂
mineoksuz11 esmerrmm hangisini verdiler bilmiyorum da bana 1 yemek kaşığı iç dedi eczacı doktorum da miden yandıkça içebilirsin demişti
esmerrmm gdaslik ben hic paketli bisey yemiyorum , bazen yaniyor bazen yanmiyor ikisinin sebebinide çözemedim ama bu arada cikolatalo şeylerde yakiyor