Mihriimah Yaa hiç beklemiyodum ama burdan paylaşan insanlar oluyodu silik çizgi görüyorum galiba fotoğraf nasıl ekleyeceğim
lilyum_ Mihriimah https://mutluresim.com/?lang=tr Canım bu linke tıkla resmi yükle. Sonra alt tarafda linki kopyala buraya yapıştır
Nurdoga Mihriimah git bir kan ver olmadı doktra gt canm keseye bakarlar hadi güzün aydin Allah annali babalı büyütsün inşallah vardır yanlış değildir büyük ihtimalle canm
Mihriimah Ego canım bugün olmam gerekiyordu normalde ama benden çok tuhaf leke geldi pazaRtesi günü bende hasta olcam sandım. ilk günlerim böyle lekeli oluyo diye düşündüm ama kaç gündür devamıda gelmedi
Mihriimah papatya2412 ayy mutluluktan ağlıcam kan sonucu olmadan eşime çaktırmamaya çalışıyorum gerçekten mi varmı
Gulcin-2001 Mihriimah benimde öle olmuştu adet oluyorum sandım ama olmadım gelmedi sonra test yaptım böyle çıltı kan verdim 150 çıktı şuan 28 haftalık hamileyim😊
Yagmurrnurr Mihriimah büyük ihtimalle var yoksa çizgi görünmez muhtemelen çok küçük daha kan ver acilden de alırlar başım dönüyo midem bulanıyo gebelik şüphem var vs dersin
IS_Z Mihriimah ayyyy bence var 🤩 ama saat geç olmadan eczaneden adet öncesi testi de al hemen o daha net sonuç verir
Mihriimah Ego tekrarlıyımmı yoksa kanmı veriyim diye düşündüm yarın sağlık ocağıda kapalı özelemi gitsem diye düşündüm
Mihriimah Yagmurrnurr yaa öyle acilden yaparlar mı gündüz gitsem de . Yani ben hiç beklemeyerek yaptım bu testi amaan diye çok şaşırdım inşallah bi yanlışlık yoktur
Mihriimah Neslihankadir çok sağol canım benim ne yzdığımı bilmiyorum şuan heyecandan. İyi ki burası varmış gerçekten sizinle paylaştım bilgi aldım 🥹😍
Musel Mihriimah canm bence yarın bi test daha al koyulaştıysa eğer yada yine çizgi çıkarsa git acile kan ver sağlık ocağında sonuç hemen çıkmıyor ertesi günü buluyor
Mihriimah Nurdoga inşallah inşallah aminn canım kan sonucundan sonra giderim doktora daha iyi değilmi bide yoksa gebelik
Denizevren Mihriimah inşallah gebelik vardır canım rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin isteyen ve benim gibi bekleyen herkese 🤲🏻