Kızlar doğumum gerçekleşti çok şükür. Asla gözünüzü korkutmasın, ben çünkü inanılmaz streslerle ve korkularla geçirdim doğum düşüncesi beni inanılmaz korkutuyordu. Gönül isterdi ki vajinal doğum yapayım ama ne yazık ki sağlık problemlerim nuna müsaade etmedi. Sürece gelecek olursak, kontrole gittiğimiz gün ani bir kararla doğuma alındım. Sonda en korktuğum şeylerden biriydi fakat korkulacak hiçbir şey yokmuş, sadece yanma hissi oluyor takıldıktan sonra bu da tabi ki çok normal çünkü yabancı bir cisim yerleştiriliyor. Sezaryen için ameliyathaneye indirildiğim de ise mükemmel bir ekip karşıladı, spinal tercih ettim. Sadece ufak bir mide bulantısı hissi oluştu, o da zaten seruma verilen ilaçla hemen engellendi. Onun dışında herhangi bir baskı, çekiştirme ben gerçekten hissetmedim. Hissedenler varmış fakat bu da bence tamamen psikolojik olarak oradaki sürece odaklanmak . O yüzden asla gözünüz korkmadın çünkü sonrası çok çok güzel. Neticede büyük nir ameliyat hiç ağrım olmadı diyemem, oldu elbette ama pes etmeden yürümeye çalıştım. Ani hareketlerden kesinlikle uzak durmaya çalıştım. Korkulan tek şey sonrasıymış, bebeğim sütüm biraz geç geldiği için sarılık oldu, meme reddini büyük bir krizle yaşadım. Rabbim bekleyen herkesin sürecini kolaylaştırsın inşallah 🙏🏻 biraz uzun oldu o yüzden affınıza sığınıyorum 💐