Happypinar-8 Kıızlar ik defa kanlı kaka geldi. Acı çorba ce çiğköfte yedim iki gün sebep bu olabilir mi ? Süt ürünleri her gün tüketiyorum dün ayran tereyağ ve peynirde yemiştim. Neden olmuş olabilir. Bir kaç bezinde nokta nokta gene kan gelmiş minnacık. Kaç gün gözlemlemekiyimm?
Babe2 Happypinar-8 beslenme yetersizligi ya da sut alerjisi olabilir…muhtemelen sut alerjisi.doktorunuza sormalisiniZ
Demtserkan Happypinar-8 Happypinar-8 bağırsak enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz, dahiliyeue görünün isterseniz
Babe2 Mzzz aaa evet…benim 1 numara 5 yasinj gecti,,2 numara daha dogmadi yolda,unutmusum 😀 simdi siz yazinca hatirladim☺️
Mzzz Bebişinin alerjisi olabilir canım muhtemelen süt ve süt ürünlerine karşı kakada mukus kusma egzama gibi şikayetlerde var mi
Happypinar-8 Mzzz yani yok ilk bezinde mukus vardı sonraki bezlerde nokta nokkta kan geldi ama mukus yok sanki normal sıvı kaka
Demtserkan Happypinar-8 bende öle ama bende geçirdim gebelikte doktor dahileye git bağırsak enfeksiyonu olmuş sun demişti, ishal misiniz hani kaka kız katı mı ishal mi siniz ?