Aleynaceyhannnn Yeni ultrason fotoğrafıyla geldim umarım sağlıklıdır ama kızdır diyerek sizlere tahminlerinizi sorayım 🌸 10+5 günlük karından ultrason
Umutaren Aleynaceyhannnn çok heveslenmeyin neyi çok istiyorsanız olmuyor benim de bı oğlum var bide kızım olsun istiyodum buraya paylaştım 3 çizgi vardı herkes kız dedi bı tane bile erkek yazan çıkmadi bir instagram sayfasına gönderdim o da kız dedi ama erkek çıktı detaylı ultrasonda en net sonucu alırsınız
Aleynaceyhannnn yenianne0511 yok doktorum tahminde bulunmadı ama inşallah dediğiniz gibidir ya bir oğlum var bir de kızım olmasını çok istiyorum 😊
Aleynaceyhannnn yenianne0511 bebeğim kız olucak şu an 21 haftalık olduk bir tek siz bildiniz sanırım ☺️
Aleynaceyhannnn Umutaren çin rus kan değişimi ne varsa yaptım hepsinde kız çıktı oğlumda hepsi erkekti inşallah bunda da tutar ya mini mini kız kıyafetleri gördükçe içim gidiyor erkek olursa da tabiki üzülmem ama insan ikisinin de tadını almak istiyor 😊
Umutaren Aleynaceyhannnn evet kesinlikle benim de içim gidiyor hala daha kızlara o kadar güzel şeyler var ki ama nasip olmadı napalim 😒