amayinedeiyiilerledim Zeros24 3 gün önce erken gebelik testi negatifti. 10 gün gecikmede silik çizgi ile öğrendim 😅
beysenyil Deletedmom_789 benim de adetime 3 gün varken erken gebelik testinde silik olarak gördüm, ardından kan verdim beta 7 çıktı. Ama bazıları olumsuz yazıp düşük olabilir falan demiş biraz korkmuyor değilim. Kafam karıştı tam anlamıyla sevinemedim
Zeros24 busrax_ zaten doktor daha erken yakalayamazdık dedi . Ama zaman geçmek bilmedi bir hafta keseyi gör diğer hafta yerleşmeyi zaman geçmek bilmedi🌈 ama şimdi 17 haftalık bir oğluşum var🥹🥹
Zeros24 busrax_ inşallah 🙏 sanada Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah eğer olurda pozitif olursa yazarsın🥹🥹🥹
Afrasevde busrax_ internette kesin sonuç öyle yazıyordu😅 ki reglim hiç gecikmez normalde ona rağmen bekledim baya😁
edamelek 7 gun kala normal kaset testle yaptim ve cikti dayanamadim ayni aksam tekrar yaptm gene cikti sabahina kan verdim kani beklerken bide erken gebelik testi yaptim ondada cikti sonra kan pozitif gordum sukurler olsun 31+0 dayim suan😊