Emel0108 6 gün var adet olmama gecen ay 9unda olmuştum adetlerim duzenli ama merakimdan duramadim yaptim test 🙈
bsra4213 Emel0108 çok ince var sanki ümidini kırmak istemem ama bende ince çizgiyle kan vermiştim negatif çıkmıştı adetini bekle derim canım
Emel0108 dogurangaplumba insallah vardir testi açip suyun altina tuttum kuruma cizgisimi diye ama yok gitmedi duruyo cizgi ayni sekilde
Emel0108 bsra4213 adetinize kac gun vardi ince cizgiyi gorup kan verdiginizde? Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ilk gebeligimde 3 ay beklemistim az bi zaman ama zor geliyo iste insana
HelloooMomy Bana var gibi geldi ama umitlenme 🥲 Kan ver özelde hemen kesinleşir canım. Bende aynı bu şekilde öğrendim ❤️
Berivan2115 Hgergy Benimkide böyle ilkten silik çıkmıştı şuan hamileyim inşallah sizinde öyledir sağlıkla gelsin bebişiniz🥰
yasemincicekkk Emel0108 var canım,erken gebelik testi olmasına rağmen bu test çok hassasta değil , bende çıkarmamıştı bu marka daha hassas test çıkarmıştı
bsra4213 Emel0108 amin amin canım benim çok teşekkür ederim İnşallah senin de gönlündeki olur hamilesindir haber ver mutlaka merak ederim 🤍
Emel0108 MelodyFairy sanirim yok bu marka test boyle silik gisterebiliyomus bazen silik cizgiyi gorup adet gorenlerde olmus bebek haberi alanda olmus kafam cok karisti 😩