Esragok-k1 Zehr4k Herşeyi 😅 Ama 9 ay istifra etmiştim kızımda birde en son ameliyattan çıkınca kesilmişti 🤨😂 sonrasında 3 yaşına kadar emdi 5 ay sonra 4 yaşına girecek
Afesfi Esragok-k1 aynen canım gittiginde sor detaylıca ben öyle yapıyorum herşeyi detaylı bi şekilde soruyorum sagolsun doktorumda büyük bir sabırla cevap veriyor bana her soruma 😅😅
Esragok-k1 1919-sultan normalde özel takipliydim 6 aydan sonra geçtim devlete doktor iyi araştırmadan geliyor lakin makina yeni olmadığı için kağıt çıkmıyor
AYYdemir Esragok-k1 dun benmde kontrol vardi 31 haftalik 1700 dedi doktor bence sen yanlis anlamis olabilirsin
Afesfi Esragok-k1 bende devlete gidiyorum ama sagolsun doktorum cok ilgileniyor ayrıntılı bakıyor ve her soruma cevap veriyor
Julide92 Esragok-k1 hiç üzülme sen merak etme yoksa sorun var derdi. Kendi hafta ve bebeğim ile karşılaştırdım. Senin yanlışın var üzülme
Julide92 Esragok-k1 o zaman sorun yok. Biz her kontrolü videoya alıyoruz. Sende eşin ile gidiyorsan videoya alabilirsin kaçırdığın şeyleri görürsün