Gmom msaslaner ben fetal dna ile 10. Haftada öğrendim eğer yaptırmamış olsaydım 15. Haftada ultrasonda bebeğim göstermedi yine 😂
Nuurnur Bende 16. Haftaya giriş yaptım cinsiyet henüz belli değil haftaya randevu var bakalım. Benim kusmam hiç olmadı ama ramak kalıyor kusmaya. Bulantılar mide yanması vs halâ devam ediyor ara ara. :(
Kubrakar272727 Deletedmom_89 Ezel16 bebeginiz kaç gram aceba ben bikac gün önce gitmiştim 16 +1 iz doktor 170 Gr dedi 18 hafta uyumlu dedi kötü bişey mi bu haftalarda normal değil bence.
Ezel16 Kubrakar272727 Canım 17+2 ken kontrolüm vardı .. Boyu 17 cm kilosu 206 gr demişti ve 17+5 uyumlu demişti 3 gün önden gidiyor dedi .. Gayet iyi herşeyi demişti .. Her kontrol gittiğimde 3 veya 4 gün öne atıyor doğum tarihi .. Ama seninkini bilmiyorum benimki bu şekilde ama bir problem olsa doktorun söylerdi bence evham yapma ..
Kubrakar272727 Deletedmom_89 Ezel16 anladım çok tskrederim bı sorun olsa söylerdi evet bidahaki gidişimde öyle olursa sorarım tekrar
Sssebnem1 17+4 haftaliğiz👼🏻Bebeğimiz Kiz😍 16+3 gitmişdim 14.3 boyu. 178 gram kilosu🥰 1 hafta önden gidiyor dedi doktorum
Eminekoc96 CheriBlossom Evet ya hep öyle derler çok sevindim minik bir kız çocuğu saglikla gelsin annesi 🥰❤️
CheriBlossom Eminekoc96 Amin inşallah 🧿 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik civcivlerimizi🐣☺️🥰