Enfal_06 Tubaozman ben hissediyorum canım 19 haftaya girdiğimizde hissetmeye başladım pıt pıt vuruyor özelikle oturunca yeri daralinca öyle yapıyor açıkinca da farklı vuruyor güm güm diye 😂😂 erkek cinsiyetimiz onunla mi alakalı bilmiyorum ama benim bebeğim çok hareketli ultrasyonda hiç durmuyor ben zayıf biriyim ondan olabilir
Eminekoc96 Laz53__ Hoşgeldin sanki bi anda alınıyor bu ay kilo bana yuruyus yap dedi doktorum valla kızdı bi tık ee napim 3 ay zaten yiyemedim 🫠
CheriBlossom 15+6 dan selamlar perşembe günü kontrolümüz var inşallah cinsiyetini öğreniriz ilk gebeliğim bu hafta için de heyecanlıyım 🤗 bakalım alışverişe başlamak istiyorum bir an önce aranızda başlayanlar var mı kızlar erken mi daha🥹
Eminekoc96 CheriBlossom Ben 14+5 ken öğrendim oğlum olacağını erken değil canım bu gittiğinde öğrenirsin 🥰
Eminekoc96 CheriBlossom Çok merak ettim burayada yazarsın olurmu 🥰 ama sanki kızın olur gibi hissettim tabi saglikli olsunlarda
CheriBlossom Eminekoc96 olur tabi ki yazarım bende hep kız hissettim ama sağlıklı olması en önemlisi 🥰🥰
neslsah-1 Eminekoc96 2 hastaneye gittim biri sigortalı biri özel ikiside söylemedi 🤣 tahmin bile etmediler erken daha diye geçiştirildim 🤣
cglcetin0 neslsah-1 8 mayısta bizimde randevu bir an önce öğrenmek istiyorum 😂 benimde içimden kız geçiyor bakalım hayırlısı 🙏🏻👼🏻
neslsah-1 Esonuzzz bulantılarınız ne zaman başladı acaba ben 7. Haftadan 13. Haftaya kadar herşeyden tiksindim sadece makarna yiyodm oda zorla havadan sudan deterjandan kocamdan bile ağır geçti biraz 😔
Esonuzzz neslsah-1 benim de 6 hafta gibi başladı şuan 16 hafta olduk iştah yok serumlarla duruyordum ilaç hiç fayda etmiyor şuan yemeye çalışıyorum hergün kusmasamda 2 günde bir çıkıyor ne yesem ne zaman biter bilemiyorum çok yoruldum boğazlarım acıyor 😣