Eloalp Eğer hamilelikte bebeğiniz kız ise kasıklarda sancı olurmuş erkek ise belde sancı olurmuş sizin yorumlar nasıl bakayım
Zeliha-16 Eloalp 18 hafdamdayım kız dedi doktora hıc belim ağrımadı şu ana kadar çok şükür karsık ağrısı cektım ama
huysuz__ Eloalp bende çürütmeye geldim 😁 2 sinde kasık ağrısı yaşadım Bi kız Bi erkek, 3. Bebişte ne kasık ne bel ağrısı olmadı kız🥲
Aleyna1100 14 haftalık hamileyim ilk cinsiyet için gittiğimizde erkek dediler sonradan kız dediler hem belim hemde kasıklarım çok ağrıyor 😂
Silan_Abdullah Eloalp o değilde ben ne zaman isim çarkını çevirsem bana kız çıkıyor cinsiyeti ne bilmiyorum sizde genelde ne çıkıyor
Alparslanmom__ Eloalp bende 26 haftalık hamisim DHA bel ağrısı falan çekmedim şükür kasik agrilarm oluyor ara ara
2inciAnnesi Eloalp kızımda hep belim ağrıdı şuanda 18+6 haftalık hamileyim gene belim ağrıyo ve ikinci kızım geliyo 😂 ben belim ağrıyo dediğimde erkek diyolardi 🤣
_ozlmm Eloalp ilk gebeliğimde hamile olduğumu öğrenmeden belim çok ağrıtmıştı oğlum oldu ikinci de ise sadece kasık ağrısı yaşadım kızım oluyor ☺️