kubranurleo İçinde şampuanı kremi, pudrası vs var. Fiyatları da 1000 civarında genelde. Alınır mı? Daha iyi marka daha iyi setler var diyorsanız link verebilir misiniz? Dalin markası iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum ama trendyolda çok satılmış
GuzelMelegimm kubranurleo mustela aldım şampuan pişik kremi ve yağı. 600 civarı. En çok önerilen o. Pudra falan kullanılmıyor zaten. Hem dalinin kokusu bile bebeği rahtsız ediyor
Momseyda kubranurleo seba med aldık bu fiyatlara canım indirim takip et yenidoğan için dalin değil de daha iyi bir şey kullan 6 aydan sonra daline geç istersen ..
Momseyda Alparslanmom__ kubranurleo Bana da kimse tavsiye etmedi dalini arkadaşım da 3 aylık bebeğine kullandı konak oluştu
Momseyda kubranurleo ben seba med veya büchen derim mustela deneyimim yok son zamanlarda popüler olan bir marka
Alparslanmom__ Momseyda benim arkasimdada ayne şekilde kuzenimde kullanmıştı zamanında ayni şey onun bebeğinede olmustu
Momseyda Alparslanmom__ ben de yenidoğanda önerilmediğini biliyordum zaten arkadaşım da bu yüzden 3 aylık olana kadar kullanmamıştı demekki 3 de yeterli değil belki 1 yaş sonrası için olabilir..