Merveee1 Filiz35 ya işte doğru canım ilk sağlık diyoruz tabiki 😒 benim de kocam çocuk derdiyle yanıp tutuşuyor eger erkek olursa bide kızı bahane edip 3. İster diye allah kalbimi biliyor zaten 😒
Ayferfeneer Demetgk kader arkadaşım 😁 yine araları varmış baya ben napayim huni gerek yani başıma 😁 doğduğunda 21 ay olacak araları 😍💕👨👩👦👦
Suslumom Benmde 3 yasinda bi oglum var ve 3 hfta sonra kismetse dogumum var oda erkek cok aglamistm ogrendigimde oglum cok hareketli cunkuu bebekle nasil oluck bilmyrm tek temennim kardesini sevmesi :) hayirlisi olsun
Demetgk Suslumom hayirlisitla alin kucaginiza tabi insan artik ikinci de kardeşler arasına nasıl olacak diye düşünüyor
Demetgk Filiz35 inşallah inşallah en önemlisi sağlık olur gider bakalim ne yapalım Allah böyle uygun gormus
Seroo01 Benimde bir oğlum var ve şuan tekrar hamileyim ikincide erkek ve çok mutluyum bu durumdan allah hayırlısını sağlıklı bir şekilde versin kız erkek farketmez benim için
Burcuveburcum Demetgk neden şoktalar ileride evlenirler iki de kızın olur al sana geniş aile daha ne 🙈🧿
Yokk Demetgk hayırlısı buyms cnm bnm oğlan da 3 yasnda diğr oğlmda 34 haftalık sağlıklı hayırlı ewlat olsn inş 🙏💙💙