Civciv53 Elfthh kız ne günü anım anımı tutmuyor 🤣 bakmışsın sabah çok güzel uyandım akşama kavga sebebi arıyorum 🤣 hayır adamda hamileyim diye benle kavga da etmiyor off hiç keyifli değil 🤣🤣 o fenomenlere inanıyormusun canım ya ?
Elfthh Civciv53 sorma sorma canım aynen ay bazen inanıyorum yalan yok ama diyorum ben neden böyleyim hatta 😂
Elfthh umycnr94 canim ilk ux ay o oluyor ya ama senin geçicidir eminim birde tecrubelisin daha kolay olur az sabret hepimizde hal hal değişiklik var ne yazikki
umycnr94 Elfthh evet geçici ama hangi ay geçti hatırlamıyorum ki uzun zaman oldu 🤦 eşim dyor ki hamilyken kadınlar duygusal olr sen sınırlı oldun 😁
Civciv53 Elfthh hiç güzel canını sıkma canım hepimizde var terelellilik benimki alıştı artık 🤣 bazen unutkanlıkda oluyor Allahım beyin nöronlarımdan da çalıyor kızım 🤣🤪
Elfthh Civciv53 ay ben bir ben böyleyim hamililikte saçma sapan sklan falan diye kuzum ya valla artık diyorum nromal sabret 💕
Annelikmghb minnosbirkiz 🥹 bende aynıyım canim 5+4 benimde vok dikkat ediyorum bisey oldumu olacakmi diye
minnosbirkiz Annelikmghb Allah korusun canım bol bol dua oku, dinle, komik videolar izle, aç bi dizi ona başla, sürekli kafanı meşgul edecek şeyler yap, seni mutlu edecek şeyler izle, kendini fazla yormadan bol bol dinlen
Annelikmghb minnosbirkiz teşekkür ederim canım öyle yapıyorum yasin bagisladim onj okuyorum meryem suresini okuyorum Rabbim isteyen herkezi evlat nasip etsin 🤲🌼🤰
Cansuu34 minnosbirkiz ben de öyle diyordum şimdi yarım saat hareketini hissetmeden.panige kapılıyorum yani ille kafaya takicak panik olucak biseyler bulunuyor 🤣
minnosbirkiz Cansuu34 ayy bende kendimden bu tarz performans bekliyorum ozaman 🤣 her evresi tedirginlik içinde yaşanan bi süreç 🥹