Pamukpremses Merhaba kızlar Canım acayip bir şekilde noodle makarna çekiyor yesem bişey olur mu zararlı felan diyolar ama
Mikrofon0 Pamukpremses ayy benim de canım geçen çok çekti köri li olanlar da yağ falan oluyor onu tercih etmedim ama bir paket tavuklu yedim 🙈🙈 bir şey olmaz inşallah
Bendiyebiri_ Pamukpremses ay kokusu burnumun önünden geçti sanki modem kslkti ama size afiyet olsyn ben hamile olmadan önce çok yiyordum şuan kokusu midemi bulandiriyor
Neferut Pamukpremses burada da makarnacı var çok iyi yapıyo. Ama eşim götürmüyor zararlı olur diye bugün tekrar şansımı deneyeceğim 😅
KurabiyeninAnnesi123 Pamukpremses aşırıya kaçılmadığı sürece yenile bilir benimde 2 3 gündür aklima düşüyor almayi unutuyorm
mutlubibekleyis ay ben 8 buçuk aydır yiyemedim korkudan annem bekarken de hep korkuturdu beni bunu yeme çok zararlı diye ama fena da canım çekiyor şimdi sizden gördüm ya alıcam bi tane ya ne olacak ki 🥹😂
1prensesannesi__ Pamukpremses off en sevdigim valla yiyorumda ilklerde istahsizik bulanti falan yapti bi diye yiyemedim ama bir aydir yine yiyorum cunku cok guzel 😃
Eliff_01 Pamukpremses 18 haftalık hamileyim 3 kere yedim sanırım yine canım çekti almamak için zor tutuyorum kendimi🙈
burcuAy15 Pamukpremses 31 haftalık olduk hamileleğimin başından beri yiyorum iki tane birden yediğim oluyor ben bir sıkıntı yaşamadım 🤭