_Tazeanne Kızlar bebeğim 10 günlük işitme testinden geçemedi bugün başına gelen var mı çocuk sesime tepki veriyor halbuki ikinci kez girecek teste çok korkuyorum böyle olup sonradan testi geçen oldu mu
3438FG _Tazeanne Çok kişiden okumuştum ve ikinci girdiklerinde geçtiklerini duymuştum. Merak etmeyin, sizinde geçecek inşallah 💐
teachermom1 _Tazeanne Genelde bebekler ilk testleri geçemez zaten.20. Gün olan testi geçiyor çoğu bebek. Korkmayın.
Aslanmom1 _Tazeanne Çok normal canım ben hastanede çalışırken bu ölçümü yapan odyometrist arkadaşımın yanında duruyordum çoğunlukla. İlk testi çoğu geçemiyor doğumda kulaklarına su kaçtığı için. Çeken kişiye de bağlı tabi arkadaşımın dakikalarca hatta 1 saate yakın uğraştığı oluyordu tekrar tekrar yapıyordu testi çoğu ikinci teste gerek kalmıyordu ama kalanda o testten geçiyordu. Normal bir durum yani.
Birisi00 _Tazeanne Benim kizimda ilk testi gecememisti. İkincide gecti. Doktor kulaginda daha su oldugu icin gecemedi demisti ozaman
Kahramann07 Canım sağlık ocağındaki ebem bana 10 bebekten 7 sinin ilk seferde işitme testini geçemediğini, bunun normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söylemisti ikincide geçecektir
_Tazeanne Aslanmom1 Birisi00 RukiyeeeeeeAG Enfal_06 Mira1604 Çokkkk teşekkür ederim canlar içime su serptiniz inşallah ikinciye geçmiş olur
RukiyeeeeeeAG _Tazeanne üçüncüde geçmişti oğlum su kalıyor kulaklarında banyo yaptırdıktan sonra 10 dakikada bir iki tarafa da çevirin kafasını
Enfal_06 _Tazeanne 10 günlük Bebek testi zaten geçmez genelde en az 20 25 günlük bebekler teste giriyor benim bildiğim
Mira1604 _Tazeanne benim kızımda bilmiyorduk banyo yapıp götürmüştük testi geçememişti daha sonr abı kaç gündür sonra yıkamadan götürdük geçmişti çok şükür