ZeynepDuru17 dogurangaplumba kanka gün aldım ya eşimde diyo o gün gidip alcaklar demi diyo bende dedim yoo önce bı tatile gönderirler sonra alırlar dedim🤣🤣🤣
Arascancan ZeynepDuru17 bugün 33 haftalik oldum pazartesi kontrol var bakalim doktor bana ne zaman gün vericek sezeryan icin
Aytlkya ZeynepDuru17 evet hem tayinciyiz ben memlekete geldim eşim bilgi vermesi için ve memleketimize 20 saatlik uzaklık yer olduğu için bilet vs felan ayarlaması lazımdı
hellomama 31+5 hala ssvd istiyorum ama 36 dan sonra nolur alın ben dayanamıyorum diye ağlayacağımı da biliyorum 😂😂
ZeynepDuru17 hellomama ben en son vermezse artık doktorla dövüşecektim düşünün dayanma gücü kalmiyo insanın ama sana daha var şimdiden ağlama 🤣🤣
hellomama ZeynepDuru17 kasık ağrısı başlamasa iyiydi seviyordum bu sefer hamileliği ama bu haftadan pilates topu şişirtti bu kız bana 😂
asell13 ZeynepDuru17 bizde günümüzü aldık kurbanlık koyun gibi bekliyoz mübarek 😂😂 13 mayıs son kontrolümü son nstmi yapacaz 15 mayıs da doğum inşallah
ZeynepDuru17 asell13 aramızda pek bişey yokmuş haftaya yine kontrol sonra dediğin gibi kurbanlık koyun gibi bekliycez 🤣🤣