Leyn34 23 nisanda test yaptık çif çizgi çıktı kan testi verdim 125 u/l değer çıktı yani gebeyim ama 1 hafta sonra gittiğimde bebek ultrasonda gördülmedi böyle birşey yaşayan var mı acaba 🥹sorun nedir
Ezgiklsz Leyn34 benek hemen görülmüyor benim değerim senden fazlaydı öğrendiğimde, 4. Haftamızdı 1 hafta sonra kese 1 hafta sonrada bebeği görmüştük daha çok erken beklemeniz gerekir panik yapmayın
belinda88 Leyn34 bebeğin gözükmesi için kese de Hcg değerinizin 1500 civarı çıkmış olması lazım daha yeni gebelik olduğu için şimdi gözükmez ama korkulacak birşey yok merak etmeyin ben 5.hafta da gitmiştim kese vardı bebek yoktu 7.hafta da bebeğimi gördüm sizde göreceksiniz ❤️❤️
Leyn34 momofmychildren kan testi yaptırdım 23 nisanda değer 125 çıktı hamile olduğumu söyledirler ama bu hafta gittim göremedik doktor küçük olabilir dedi bi daha gelmemi söyledi 2 gün sonra
Arelmom_ Leyn34 evet hamilesiniz ama daha çok küçük hemen gözükmemesi çok normal benim betam 1175 iken 4 haftalık hamileydim kese gözükmedi 2 gün sonra beta 2990 oldu kese gözüktü bir sonraki hafta bebek gözüktü
seymaakrkt Canım çok normal strese girme sakın şöyle 7-8.haftalarda çok rahat görürsün şu an kaçıncı haftadasın ?
isil-ay Leyn34 5+ gunlerde kese gorunur zaten 6+ dan sonrada kalp atısı :) Hayırlı haberler alın inşallah
mmrrvv Betam 10 bin olduğu halde göremedim bişey bende korkmaya başladım Salı günü ne randevum var inşallah hersey yolundadır
Leyn34 mmrrvv inşallah canım benimki 125 di yükseliyor 2 günde 1 şuan 1000 lere gelmiştir bir daha gidip baktırıcam pazartesi günü