Ygmr01 kuzum Eminönü’nde şu an fiyatlar nasıl bilmiyorum ama benim bu yıl akrabalarım full doğum yaptığı ve yapacağı için ben 100 ₺ ye birkaç tane takım ya da tulum almıştım uğurböcekli, kurbağalı, pandalı, civcivli gibi olanlardan 😁 trendyolda denk gelmişsindir belki o takımların aynısı 100 liraydı ama tabi aradan 4 ay geçmiş neredeyse şimdi fiyatlar haliyle artmıştır.
Ben toplu kıyafet alışverişimizi modamizbir adında bir siteden yaptım geçen ay ve memnun kaldım, hastaneye de götürücem ordan aldığım takımlardan ve zıbınlardan. Marka takıntınız yoksa, baskısı güzel olsun, pamuklu olsun diyorsanız bakmanızı tavsiye ederim. 10 zıbın, 9 üçlü takım, 5 tulum, 2 beşli takım, 1 bornoz, 1 alt açma minderi, 1 tane 2 katlı ponponlu müslin battaniyeye 2940 ₺ verdim + kendime de iki tane salopet tulum almıştım bayramda falan giyerim, doğumdan sonra da giyerim yazın diye onlara da 440 ₺ para verdim açıkçası uyguna geldi bana şöyle lcw,e-bebek,civili falan düşününce 🙏 zaten ailelerimiz falan hediye alınca oralardan alıyor benim almama gerek kalmadı ben uygun fiyatlı yerlerden devam 😁