aselinannesi1997 Merhaba arkadaşlar 21 haftalık hamileyim. Ultrason yapıcam kaçıncı hafta da ve ne kadarda yaptırdınız. Devlette yapıp memnun olan varmı
Tugcetukez aselinannesi1997 Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ve devlette randavu bulmak imkansız bende Kurtköy Ersoy Hastanesi’nde 2200yaptirdim
Tugcev Tugcetukez memnun kaldınız mı? Perinatoloji doktoruna mı yaptırdınız? Oraya haftada 2 gün perinatoloji geliyormuş çünkü
sudedemirr yeschef-13 detaylı ultrason farklı bir şey kendi doktorunuz değil perinatolog yapıyor bunu
Merveunall aselinannesi1997 fındıkzade de Hekimoğlu Görüntüleme merkezi var orada yaptırdım 1600 tl ödedim oğlumda da orda yaptırmıştım 2. Yaptırışım memnunum
ezell34 Merveunall bende randevu aldım memnun kaldın mı herseyi detaylı anlattı mı yorumlar hiç iyi değil ama yinede aldım uygun diye
yeschef-13 sudedemirr detaylı yazmamışsınız renkli yazmamış detaylı ultrasonu 22+2 de yaptırmıştık Perinatoloji uzmanına 💐
sudedemirr yeschef-13 yazan kişi ben değilim, ayrıntılı ultrason, detaylı ultrason, renkli ultrason gibi isimleri var. başlıkta ki kişide ayrıntılı kast etmiş olmalı onu söylemeye çalıştım
Rabiul aselinannesi1997 renkli ultrasondan kastınız nedir ? Detaylı ultrasondan bahsediyorsanız istanbul Şişli de 3.500₺ verdim
Rabiul Gg5348 Aytül çorbacıoğlu na gittim nakit 3 bin kart havale 3.500₺ yağmur yağıyordu para çekemedim bende karttan verdim. 😆
Lumlum aselinannesi1997 renkli ultrason dediğiniz şeyi doktor her gittiğimizde veriyor bize detaylıyı soruyorsanız onu da 20+5de yaptırdık 3000tl idi GOP kadın sağlığında