Nergiz7 Hamilelikte çok az kilo alanlar var mı ? Kız ben 32. haftaya gircem 54 kiloyum daha. Var mı benim gibi ?
06Pembemavi80 Nergiz7 bende ikinci gebeligimde çok almamıştım hatta zayıflamıştim bı ara 2890 doğmuştu 38 haftada. İlk gebelikte almıştım biraz oda 3100 doğmuştu. Yemeniz içmeniz nasıl . Bünyemizde kaynaklı da olabilir mesela.ben normalde de kilo alamam öyle hamilelikte de çok etkilemez
Sermec27 Nergiz7 31+5 haftalık hamileyim 52 buçuk kiloyum 45 kiloyla hamile kaldım 7 buçuk kilo aldım şekerim var ama diyet yapıyorum 🥰
Mercan0652 Nergiz7 ya bende 3 kilo aldım 59 kiloyum şuan 32 haftadayim doğumdan sonra çok vermem inşallah ya😅 doğum yaptın mı sen kaç kilo gitti
Nergiz7 06Pembemavi80 yemem içmem iyi, bebeğin de kilosu iyiymiş haftasına göre. Ama hiç 8 aylık gibi değilsin hatta hamile gibi durmuyosun diyenler filan diyolar sinir oluyorum bazen 😅
_Eliffm Nergiz7 bende 29+4 haftalık hamileyim 52yle hamile kaldım 56 kiloyum banada aynisisni diyolar bebeğim haftasyila uyumlu ama Allah’a sükür
Mercan0652 zeynepcee1 canım doğumdan sonra 4 kiloyu geri verdim eski kiloma döndüm😊 ama 2 kilo aldım tekrar şuan 57 kiloyum
Daisyys Ozuzun Bence tamamen bünyeyle alakalı ben de 48 küsür kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum 34 haftalık hamileyim. O kadar dikkat etmeme, yürüyüş yapmama rağmen aldım. Bazıları da çok fazla almıyor tamamen yapı meselesi.
zeynepcee1 Ben yiyemiyorum pek iştahım yok anksiyeteden dolayı 28. Haftamdayım 2 kilo alabildim isterdim almak zayıfım çünkğ ama sağlıklı olalım gerisi önemli değil