Ea_aylms6 Merhaba. Bebeğin temel ihtiyaçları: Burun aspiratörü, tırnak törpüsü, deterjan, şampuan ve banyo malzemeleri(küvet, kova, maşrapa, küvet filesi) bunları alabilirsiniz. Marka olarak içeriği temiz, bütçenize uygun herhangi bir marka olabilir. Mustela, siveno mesela. Deterjan olarak yine aynı şekilde bebekler için üretilmiş olan herhangi bir markayı satın alabilirsiniz. İçerisinde parfüm olmasın yeterli. Tırnak makası almayın, kesmek çok zor. E bebekte uygun fiyatlı bir tırnak törpüsü alsanız yeter. Reflü yatağı biz ne olur ne olmaz diye aldık. Reflüden ziyade salona taşıdığımda koltuk üzerinde uyumasındansa reflü yatağında rahatça uyuyor. Ek bir yatak almak yerine alabilirsiniz. Yanınızda uyutmak istediğinizde de yine aynı şekilde reflü yatağında yatırabilirsiniz. Yükseklik farkı olduğu için insanın içi rahat ediyor ezilme vs. durumu olmaz. 6 aya yakın kullanılıyor zaten, işinize yarar. Bir misafirliğe giderken de yanımıza alıyoruz biz, gittiğimiz yerlerde de kendi yatağında yatmış oluyor. Yataş juno aldım ben ama pek bir numarası yok. Çoğu arkadaşım trendyoldan aldı uygun fiyata işlerini çok güzel görüyor. Bebek biberon ve emziği için de deterjan almanız gerek. Siveno aldık biz, yine aslında markanın önemi yok. E bebekte satılan ürünlerden birini alabilirsiniz. Annem evine onlardan aldı, çok da güzel temizliyor. Elimdeki sivenolar bittiğinde ben de onlardan alacağım. Biberon temizleme fırçası yine e bebekten alabilirsiniz, pahalı almaya gerek yok. Burun aspiratörü olarak otri bebe çok güzel, ucu yumuşacık.