Kbrcan0033 Arkadaşlar 30. Haftamda tiroidm yüksek çıktı başından beri varsada ihmal etmiş oldum benm gibi bu durumu fark edip doğum yapan bebeğinde herhangi bi etki gören ,veya görmeyen var mı bilgilendirir misniz
Yasminnnnn Kbrcan0033 Bu haftaya kadar doktorun hicmi bakalım demedi çünkü troid gebelikte yükselebilir uyarması gerekirdi ama korkma ilacını düzenli kullan düşer
Ahsksdk Kbrcan0033 hamilelikte benimde çıktı malesef ama ilacı düzenli kullanınca hemen düşüyor sabah aç karnına için yarım saat bişey yemeyin düzenli kullanın her gün düşer hemen inşallah korkmayın🌸
gbinnaz Kbrcan0033 benim ilk gebeliğimde 30 haftada yüksek olduğunu anladık 4.5 du hemen ilaç yazıp düşürmüşlerdi doktor bi sıkıntı olmaz çok çok yüksek olursa sıkıntı olur demişti
Kbrcan0033 Yasminnnnn valla hem şehir Hastanesi’ne hemde özele gidiyorm hiç hiri tiroidle ilgili bı şey demedi bana 🙄
Kbrcan0033 Kbrcan0033 ben ilacımı kullanmaya başlıycam zaten benm sorum daha önceden fark edilmesi lazmdi edilmedi ilk 3 ay önemliymiş ya bebeğin zekası için acaba bı etkisi olmusmudur basindan geçen var mı diye öğrenmek istiyorum yoksa çok şükür bebeğimin gelişimi iyi sorun yok
Kbrcan0033 Ahsksdk evet ama ben sanrm ilaç için çok geciktim korkuyorum o yüzden bebekde bı sorun olmasn Allah’ın izniyle gelişimi iyi şükür de zeka geriliginden flan bahsediyolar
Kbrcan0033 gbinnaz dogumdan sonra peki bebekde bı sorun olmadı dmi bana bugün doktor eğer basindan beri yüksekse doğumdan sonra belli olur zeka geriliği flan dedi
Ahsksdk Kbrcan0033 t3-t4 önemli ve bu değerlerin baya yüksek olması lazım sanmıyorumki 6 gibi değerlerle bişey olacağını siz yinede ilaca başlayın ceviz falan tüketin bol bol Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz. Ayrıca doktorların sorumsuzluğu en bakılması gereksn değerlerden biridir
Kbrcan0033 Ahsksdk evet doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim t3,t4 normal degerdeydi hep şükür bakalm herşey Allah’tan artık ❣️
Kbrcan0033 Ecekaplan baktılar sağlık ocağında yüksek çıkmıştı 1 hafta SONRA şehir Hastanesi’nde verdim normal çıkmıştı bı şey demediler gebeye göre normal dediler
Tugcev Kbrcan0033 doğumunuza daha var ilacınızı kullanın ihmal etmeyin. 20. Haftadayım başından beri yaşıyorum 7lerden 1lere düştüm bir haftada yine 4 olmuş. İnsanın düşününce psikolojisi bozuluyor daraldım bende o yüzden hiç gerek yok. Doktorunuza gidin ilacınıza başlayın bekletmeden. Gerisini de düşünmeyin. O kadar çok tiroit hastası var ki zaten
Kbrcan0033 Tugcev evet çok doğru söylüyosn gittim ilaca başlıyorum yarın inşallah düşer ki zaten Allah korusun öyle bı durum olsaydı 2li 3lu tarama testinde detaylida görünürdü diye düşünüyorum çok şükür hepsi temiz çıktı
gbinnaz Kbrcan0033 çok çok yüksek olursa sıkıntı oluyormuş doktorum da öyle dedi canını sıkma bu değerlerle bişey olmaz dedi
Busragokhan0911 Kbrcan0033 arkadaşımın gebeliğin başında yoktu. Gebeliğin son haftalarında çarpıntısı oluyormuş. Yüksek tiroid çarpıntı yapıyor. Doktor tiroide bakalım demiş. Çok yüksek çıktı. Doğuma 1 hafta kala ilaç başladı. Sonrasında doğum yaptı. Bebekte herhangi bi zeka geriliği yok ama anne karnında 500 gram verdi tiroidden dolayı dedi.
Kbrcan0033 Busragokhan0911 öyle mi teşekkür ederim bilgilendirdigin için bende basladm ilaca şimdi hayırlısı olsun 😔