zeymom_ Benim bebeğim hala kanala girmemiş bu zamandan sonra giren oldu mu bilgi verir misiniz doktor 41 e kadar bekleyebiliriz dedi acaba 1 haftada girer mi😢😣
bebisliozlem zeymom_ girer kuzum benim bebeğimin kanalda olduğunu 40.haftamda öğrendim,baş geliş dönüşü bile 2 hafta önce mi ne olmuştu yani 37-38.haftamda
zeymom_ bebisliozlem yaa inşallah girsin diye uğraşıyorum çok az zaman kaldı çünkü doktor 41 diyor daha uzatmıyor 😥
zeymom_ Elffth_2017 ya bende hiç sancı da yok bi kere nstde çıktı o kadar sancı da vurmuyor 🥹😣 Buda mı erken gelecek acaba
Elffth_2017 zeymom_ bayramdan 1 gün sonra sancım vardı serumla durdu 3 hafta oldu şimdi yine tekrarladı bu seferki çok kötüydü alttan hem ebe baktı hem doktor
zeymom_ Elffth_2017 ayy alttan baktıkça da tetiklerler doğumu,inşallah sağlıkla zamanında gelsin biraz daha sabretsin 3 4 hafta kadar
zeymom_ Elffth_2017 tabiki orası da öyle,mecbur bakıyorlar bende 4 kere oldum çatı muayenesi ama yok 😂🤣 merak ediyorum böyke birden gelir mi acaba sancı kanala girme hepsini birden mi yaşayacak