Sevil1996 İzlem vardı kalp sesini dinledi el doopleri ile baktı karnıma bastırdı bir sorun olur mu ya atışı gayet iyi dedi
cakebabe Sevil1996 hiiiçbir şey olmaz merak etmeyin bebek taa kaç kat içinizde en önemlisi amniyon sıvısı onu çok güzel koruyor
Civciv53 Sevil1996 birşey olmaz siz birde detaylıyı görün 🤣 resmen birşeyleri görmek için öyle bastırdı ki doktor bağıracaktım.
Esraaaas Sevil1996 ay bu sağlık ocağındaki Ebeler insanı delirtir zaten öyle bir cihaz ki sanki radyo çekmiyor 36 haftalığım zor buldu bebeğimin kalbinin atışlarını bide diyor bebek makat geliş burda kafası hiç inanmadım tekmelerini karnımda hissediyordum çünkü ondan sonrada doktor kontrolüm vardı ve bebek doğum pozisyonunda
Bihterrr Gnl54 benim doktor rutin kontrolümde bebeğin pozisyonunu değiştirmek için bile bastırıyor o bastırdıkça bebek rahatsız olup dönüp duruyor bişey olmaz korkma😂
Civciv53 Sevil1996 kız o zaman ne diye korkuyorsun 🤣 sağlık ocağındaki cihazlarla duyulmadığı için bastırıyorlar insan ürküyor birde acaba atmıyor mu diye erken haftalarda 🤣
miavega Sevil1996 benim rutin kontrollerde doktorun yaptıklarını görsen 🤣 sallıyor, itiyor, bastırıyor. Beni kaldırıp zıplatıyor pozisyonunu beğenmediyse 🤣
Lilipadq Sevil1996 dün aynısı başıma geldi. Başta kalp atışı bulamadı diğer ebeyi çağırdı ebe karnıma bastırdı üstten hareket alıyorum dedi sola döndürdü beni tekrar baktı kalp atışı aldım dedi. O makina öyle eski ki sanki 80lerde telsizle iletişim kurmaya çalışan polis radyosu gibi. Duyulmadığı için bastırıyorlar. Ben hareket hissediyorum bakmasanız da olur dedim ısrar kıyamet illa baktı. Bir şey olmaz çünkü kendi doktorum öyle bi bastırıyor ki iki gün alt karnım acıyor kötü bir şey olsa yapmazdı diye düşünüyorum içini ferah tut aşkım
Sevil1996 Lilipadq direk bulundu zaten sorun niye bastırdı 140 iyi atıyor kalbi dedi o zaman bana niye acı çektirdi onu çözemedim 😂
Tugces09 Buraya sormaktansa ebeye sorsaydiniz keşke 😂 ebe, doktor sonuçta bu insanlar, bebeğe zarar vermek için bişey yapmazlar merak etmeyin
Ciceklibahcee Sevil1996 karnımdaki bebişim her gün abisinden tekme yumruk yiyor bize bir şey olmadıysa dopplerden hiçbir şey olmaz 😂
yasamblogz Bişey olmaz korkmayın ben ikili teste gittigimde görüntüyü bir türlü alamadilar o kadar çok bastirdilar ki o bölge iki gün hamlamis gibi sızladı
Civciv53 Sevil1996 Allah Allah hayır bende de bastırmıştı ama ben o zaman bebek hareketlerini falan hissetmiyordum.