Kr6543 Kızlar 13+3üm bugün az önce göbeğimi açtım bakıyordum göbek deliğimin çok az aşağısında sağ tarafın sola göre bir tık daha şiş olduğunu gördüm elleyince de sert olduğunu fark ettim sol taraf öyle değil sizce bebeğim midir 🥹
Kr6543 mavibahar kayınvalidem eşime hamileyken onu hep hissettiğini söyler uzanınca sağ tarafıma portakal gibi toplanıyor der ben de bugün bi bakayım dedim kıpırtı falan hissetmiyorum henüz
mavibahar Kr6543 Benim kaslarım çok sıkı ve zayıf bir insanım. 2 bebeğimi de çok erken hissettim kıpırtı olarak. Ama toplanma ya da sertlik kimse de duymadım ya da burada okumadım. Genelde 30..haftadan snr sertlik oluyor çünkü bir ağırlık var ve hareketleri daha sertlik oluyor bebeklerin.
Ytsnzy 13+5 benimde ikinci gebeliğim uzandığım zaman karnımda kıpırtı oluyor sanırım bebek hareketleri:)
Rojdademirkol Bence cok erken o hareketler icin ben 17 haftalikken hissettim ama böyle pıt pıt göz seyirmesi gibiydi tam tekmeyi 20 de hissettim.
Elifiko Bende 13+2 deyim ikinci gebelik olduğu için bende cok erken hissetmeye başladım. Dün resmen pıt pıt vuruyodu