Gizem34 Melisa_Lila Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın darısı bize inşallah
YagizAsyaMom Melisa_Lila hayırlı güzel bir doğum olsun şu mübarek günde inşallah hiç korkma 🤲ikinizde Rabbim e emanetsiniz ne güzel kavuşacaksınız. Haftan iyi korkma
Merobebe Melisa_Lila korkma benim yeğenimde ya 34 tü yada 35 ti haftada doğdu küvezdede kalmadı . Ablamda bebekte sağlıklı elhamdulillah. Korkma sende bir şey olmayacak inşaallah. Bu arada sancın kaç çıktı ki nts de
renes Melisa_Lila hıc korkma kucagına alınca herseyı unutursun 😊herseye değdi dersin allah yardımcın olsun
1850 Melisa_Lila Allah bağışlasın hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı büyüsün inşallah 😊hayırlı zaman ıkınız ıcınde bugünmüş demekki
reinamm Melisa_Lila ❤️ Korkma canım benim. Kızınla kavuşacağın anı düşün😍 zaten küçük sayılmaz. Haftası gayet iyi..
Ebalp Melisa_Lila gozün aydın canım saglicakla buyut insallah 🙏 darisi bizlere kuveze falan girdimi ve sezaryen olmasi kilosundan dolayimi baska biseyden sebepmi acaba
Sakirtugce33 Melisa_Lila hayırlı uğurlu olsun inş kuveze girmez hemen yanına gelır kuzun saglıkla kucağına al cnm prensesini
mockingbird Melisa_Lila Hayırlı olsun canım. Bol bol sütün olsun. suyum az dedin diye hatırlıyorum. Ondan dolayı mı sezeryan aldılar?