Şuan 4 aylık hamileyim ve 4 yaşında 1 oğlum var eşim 1 2 ay içerisinde yurtdışı görevine gidecek 6 aylık. Eşimin işi dolayisiyla hep başka şehirlerdeyiz ve durumu aslında çok seviyorum aileme eşimin ailesine yakın olmamak çok iyi bence, neyse benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var. kendi ailem ve eşimin ailesi aynı sehirdeler kaynanamlar köyde oturuyor annemler ilçede. Ben dogumumu kendi evimde yapmak istiyorum ama eşim yurtdinda olacağı için ailem buraya gelirsin burada yaparsın diyorlar. Annemde kaynanamda uzun süreli yanıma gelip kalamazlar çünkü 2 ailede hayvancilikla uğraşıyorlar kardeslerim ablalarim çalışıyor okula giden çocukları var herkezin kendi duzeni var yani. Ama bende kendi evimde doğum yapmak istiyorum 6 ay sırtımda çanta çocukla 3 gün orda 3 gün burda olmak istemiyorum. Daha önce ilk oğlumda bu süreci yaşadım dogumumda pandemi vardı kimse gelememisdi dogumuma sadece eşim vardı oğlum 2 aylıkken göreve gitti eşim ben 5 ay sürekli 3 gün annemde 4 gün kaynanamda kaldım yakın oldukları için ve çok yıprandım 😔 siz olsanız ne yapardınız eşiniz olmasada evinizde mi doğum yapardınız yoksa aillerin yanına mi giderdiniz ( evimin konumu çok iyi bir yerde market kasap manav eczane hepsi var. Doğumda 10 15 gün annem gelir ama uzun süre kalamaz )